Рецепт Cушение яблука фото

Cушение яблука
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Фрукти , Яблука
Вегетаріанське харчування , Низькокалорійні , Пісні страви , Рецепти для схуднення
На полуденок , Для дітей
Десерти
Кількість порцій: 3
Час приготування: 1 г. 50 хв.

Всі ми знаємо, що в овочах і фруктах міститься багато корисних речовин і вітамінів. Але в основному вони не зберігаються при тепловій обробці. Хоча завжди є винятки. Давайте засушити яблучка!

Опис приготування:

Наприклад, я вам розповім, як приготувати сушені яблука. У них ви по-максимуму збережете все те корисне, що є в плодах. Найкраще для такого ласощі підійдуть кислі яблука з саду. Вони не розвалюються і дуже цікаво звучать на тлі кориці з гвоздикою, які ми до них додамо.

  • Яблуко кисле - 3 штуки
  • Гвоздика мелена - 2 чайних ложки
  • Обкладинка - 2 чайних ложки
Cушение яблука - фото крок 1
Яблука добре промийте і наріжте тонкими скибочками.
Cушение яблука - фото крок 2
Покладіть яблука на деко одним шаром. Присипте їх корицею і гвоздикою.
Cушение яблука - фото крок 3
Випікайте фрукти при 180 градусах протягом 10 хвилин. Потім переверніть їх і готуйте ще 6 хвилин.
Cушение яблука - фото крок 4
Потім вимкніть духовку. Залиште яблука в ній, щоб вони сушилися, приблизно на півтори години. Приємною дегустації!

Схожі рецепти