Cушение яблука
(покроковий рецепт з фото)
Всі ми знаємо, що в овочах і фруктах міститься багато корисних речовин і вітамінів. Але в основному вони не зберігаються при тепловій обробці. Хоча завжди є винятки. Давайте засушити яблучка!
Наприклад, я вам розповім, як приготувати сушені яблука. У них ви по-максимуму збережете все те корисне, що є в плодах. Найкраще для такого ласощі підійдуть кислі яблука з саду. Вони не розвалюються і дуже цікаво звучать на тлі кориці з гвоздикою, які ми до них додамо.
- Яблуко кисле - 3 штуки
- Гвоздика мелена - 2 чайних ложки
- Обкладинка - 2 чайних ложки
Яблука добре промийте і наріжте тонкими скибочками.
Покладіть яблука на деко одним шаром. Присипте їх корицею і гвоздикою.
Випікайте фрукти при 180 градусах протягом 10 хвилин. Потім переверніть їх і готуйте ще 6 хвилин.
Потім вимкніть духовку. Залиште яблука в ній, щоб вони сушилися, приблизно на півтори години. Приємною дегустації!