Смажені перці
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування простого страви з солодкого перцю. Смачно і недорого!
Кількість порцій: 2
- Солодкий перець - 2 штуки (великі)
- Часник - 2 зубчики
- Оливкова олія - 1/2 склянки
- Петрушка - 1 штука
- Бальзамічний оцет - 1 штука
- Сіль - 1 За смаком
Злегка підсмажити перець, перевертаючи через 10 хвилин готування на 1 стороні.
Тим часом нарізати часник (один або два зубчики в залежності від смаку) і петрушку. У миску налити близько 3 столових ложок олії, 2 чайні ложки бальзамічного оцту і додати дрібку солі, добре перемішати все разом. Об'єднати з нарізаним часником і петрушкою. Приблизно через 1 годину перці готові, і ми можемо вимкнути вогонь. Накрийте перець рушником на 30 хвилин для того, щоб було легше зняти шкірку.
Видалити стебла перцю, нарізати на четвертинки і очистити від насіння.
Нарізати очищені перці на соломки (близько 1 см), додати зелень і добре перемішати. Смачного!