Смажені котлети в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 12
Час приготування: 1 г. 0 хв.
Що миє бути краще і смачніше, ніж соковиті котлетки зроблені своїми руками? ! Ну а так як ми йдемо в ногу з часом, то котлети ми приготуємо в мультиварці - швидко і просто!
Опис приготування:
Я дуже люблю страви, приготовлені з м'яса і особливо котлети, але готую я їх тільки сама, тому що смак магазинних не терплю на дух. І сьогодні я хочу розповісти вам, як приготувати смажені котлети в мультиварці, так як після появи в нашому домі цього апарату, практично всі я готую в ньому. Це значно економить мій час, а смак у страв виходить просто приголомшливий, залишається тільки приготувати правильний фарш, і до вечері у вас будуть соковиті, ніжні ароматні котлетки. Але не будемо витрачати час даремно, а краще приступимо до справи, а ось і мій простий рецепт смажених котлет в мультиварці, з яким ви все зробите легко і швидко.
- Фарш яловичий - 400 грам
- Цибуля ріпчаста - 0, 5 штуки
- Картопля - 1 штука
- Хліб білий - 1 штука
- Яйце - 1 штука
- Молоко - 2 Ст. Ложки
- Масло рослинне - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком
- Сіль - За смаком
Фарш викладаємо в глибоку миску, додаємо до нього перетертий на дрібній тертці ріпчаста цибуля.
Картоплю чистимо і так же трьом на дрібній тертці, викладаємо в миску з фаршем.
Хліб необхідно попередньо замочити в молоці.
Тепер перекладаємо розмочений хліб в миску, солимо і перчимо фарш.
Додаємо одне яйце.
Тепер фарш необхідно ретельно вимішати, щоб він вийшов ніжний і повітряний.
У чашу мультиварки наливаємо невелику кількість рослинної олії, встановлюємо програму"Випічка" і час 45 хвилин.
Руки мочім в холодній воді і приступаємо до формування котлет.
Котлети викладаємо в мультиварку і смажимо під закритою кришкою до рум'яної скоринки, перевертаючи кожні 10 хвилин. Поки вони готуються, ви можете зробити гарнір на ваш смак. Смачного!