Рецепт Смажені котлети фото

Смажені котлети
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Молочні продукти , Фарш , Вершкове масло
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви , Котлети
Кількість порцій: 6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

М'ясні котлети, рум'яні й ароматні - чудова їжа. Як смажити котлети, щоб вони вийшли смачними і соковитими? А для цього давайте разом спробуємо приготувати смажені котлети.

Опис приготування:

Також смажені котлети можна приготувати і в мультиварці, де вони готуються значно швидше.

  • Svinoe файл - 500 грам
  • Філе яловичини - 300 грам
  • Білий хліб - 100 грам
  • Борошно - 4 Ст. Ложки
  • Молоко - 0.5 склянки
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Часник - 1 зубчик
  • Сіль, перець - За смаком
  • Вершкове масло - 150 грам
  • Часник - 1 зубчик
  • Кріп - 50 грам
  • Сіль - 1-2 Щепоток
смажені котлети - фото крок 1
Для того, щоб приготувати наші котлетки, спочатку потрібно приготувати запашне масло. Для цього ми розтоплюємо до пастоподібної консистенції і міксером збиваємо разом з ним дрібно нарізаний кріп, часник, не забуваємо посолити. Загортаємо наше масло в харчову плівку і ставимо в холодильник охолоджуватися.
смажені котлети - фото крок 2
У цей час потрібно замочити хліб в молоці, щоб котлети вийшли соковитими.
смажені котлети - фото крок 3
Прокрyчіваем через м'ясорубку м'ясо, цибуля, часник і булочку, отжатyю від зайвого молока. Туди ж додаємо сіль, перець і яйце, вливаємо залишки молока, в якому замочувалася булочка, вимішуємо і відбиваємо фарш до гладкого стану.
смажені котлети - фото крок 4
Масло дістаємо з морозилки і нарезаeм не товста кружечками або половинками гуртків в залежності від товщини валика масла. Масло має бути ґрунтовно застиглим, щоб не витекло при обсмажуванні котлет. Набираємо фарш в долоню, формуємо лeпёшку, кладемо в центр кружок масла і обережно соедіняeм краю, надаючи форму котлети.
смажені котлети - фото крок 5
Паніруємо котлети. Я для цих цілей використовую борошно, але можна взяти і панірувальні сухарі. Обсмажуємо котлети на сковороді з двох сторін на помірному вогні до рум'яної скоринки. Котлети можна подавати з будь-яким гарніром, але вибирайте його не дуже масляним, оскільки масло в достатній кількості вже присутній в котлетах. Ось такий от рецепт приготування смажених котлет вийшов! Смачного!

Схожі рецепти