Смажені кабачки в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
В мультиварці дуже зручно не тільки варити супи та каші, але і смажити м'ясо і овочі.
При приготуванні кабачків смажених в мультиварці ви зможете значно заощадити витрата рослинного масла. За смаком такі кабачки нічим не відрізняються від приготованих на сковороді. Приступимо.
- Кабачки - 2 штуки
- Масло rafinirovannoe - 15 мілілітрів
- Сіль, чорний перець - За смаком
1. Приготуємо продукти. У кабачків зрізаємо хвостики і моєму від пилу і бруду.
2. Нарізаємо кружальцями однакової товщини. Солимо і перчимо до смаку.
3. Включаємо мультиварку на максимальний режим, в різних моделях він може по-різному називатися, у мене це режим "підігрів" . Змащуємо дно каструлі рослинним маслом. Я використовую для цього силіконову пензлик.
4. Смажимо кабачки до м'якості і характерною скоринки, як на сковороді, пару раз перевертаючи.
5. Смажені кабачки в мультиварці готові. Смачного!