Смажена вівсянка
(покроковий рецепт з фото)
З вівсянки можна приготувати не тільки кашу, але і багато інших цікавих страв на сніданок! Для цього рецепта вівсяні пластівці обсмажуються на сухій сковороді.
Докладніше, як приготувати смажену вівсянку, я розповім нижче. Вівсяні пластівці для цього рецепта вибирайте ті, які розварюються за 3-5 хвилин. Страву можна зробити солодким, якщо додати банан, а замість спецій горішки, сироп і ягоди. Це просте білкове блюдо, яке можна доповнювати абсолютно різними начинками. Беріть рецепт на замітку, виходить смачно і незвично!
- Вівсянка - 70 грам
- Тофу - 150 грам
- Харчові дріжджі - 1 Чайна ложка
- Копчена паприка - 1/3 чайних ложки
- Італійські трави - 1/2 чайних ложки
- Сіль - За смаком
- Чорний перець - За смаком
- Рослинна олія - За смаком
Підготуйте всі інгредієнти.
Вівсяні пластівці обсмажте на сухій сковороді до золотистого кольору.
Додайте трохи рослинного масла і раскрошенную тофу. Добре перемішайте, обсмажуйте пару хвилин.
Потім додайте спеції, ще раз перемішайте, потомите все разом ще 5 хвилин.
Смажена вівсянка готова, смачного!