Вівсянка на молоці
(покроковий рецепт з фото)
Вівсяна каша це не тільки корисно, але і дуже смачно, особливо якщо вона приготовлена з любов'ю на молоці і з коричневим цукром "містраль" .
Вівсянка на молоці - класична каша, яка хороша на сніданок. Приготована по даним рецептом, вона виходить дуже ніжна, солодка і ситна. Її можна їсти поки не лопнеш Приготування займає всього 15 хвилин, а нагодувати можна більшу ораву, а можна і готувати тільки на себе.
- Вівсяна каша - 1, 5 склянки
- Молоко - 250 мілілітрів
- Корічнеий цукор "містраль" - 1 Ст. Ложка
- Сіль - - За смаком
Овсяночку засипаємо в каструлю.
Заливаємо її зовсім невеликою кількістю крутого окропу і залишаємо постояти під кришкою 2-3 хвилини.
За цей час вівсянка повинна набрякнути і розм'якнути.
Ставимо вівсянку на вогонь (невеликий) і заливаємо молоком.
Додаємо цукор.
Гарненько розмішуємо, накриваємо кришкою і варимо близько 3-4 хвилин на повільному вогні, іноді перемішуючи.
Каша повинна трохи покипіти.
Потім вівсянку перекладаємо в тарілочку і подаємо до столу. Смачного!