Смажена свинина з грибами
(покроковий рецепт з фото)
Соковитий свинячий ошийок з ароматними грибами - насолода для прискіпливих гурманів! А наш рецепт смаженої свинини з грибами покаже, як це чудове блюдо приготувати.
Краще м'яса нічого бути не може! Його можна і посмажити, і згасити, і запекти - завжди м'ясо буде без програшним варіантом. Для приготування смаженої свинини з грибами нам знадобиться добірний свинячий ошийок. Можна і інші частини свині брати, тільки м'ясо повинно бути не сильно жирним. Подавати готову страву можна буде з овочами або картоплею, гарнір підійде будь-який. Дивимося рецепт далі.
- Свинячий ошийок - 500 грам
- Печериці - 400 грам
- Цибуля - 1 штука
- Braai - 30 грам
- Зелена цибуля - 30 грам
- Сіль, перець - - За смаком
М'ясо промийте, поріжте на шматочки і обсмажують в олії.
Тим часом, ріжемо гриби.
І цибуля півкільцями.
М'ясо прибираємо з вогню. Обсмажуємо гриби з цибулею хвилин 7-8.
Потім додаємо свинину до грибам. Обсмажуємо все разом пару хвилин.
Додаємо дрібно посічену зелень. Дайте м'яса потомитися на дрібному вогні всього пару хвилин.
Ось наша смажена свинина з грибами і готова! Можна подавати з пилу, з жару. Смачного!
Ось наша смажена свинина з грибами і готова! Можна подавати з пилу, з жару. Смачного!