Рецепт Смажена квасоля фото

Смажена квасоля
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Спаржа
Вегетаріанське харчування
На обід
Гарячі страви
Кількість порцій: 1-2
Час приготування: 30 хв.

Цей рецепт є одним з найпростіших способів приготування зеленої квасолі.

Опис приготування:

Цей рецепт є одним з найпростіших способів приготування зеленої квасолі.

  • Квасоля - 500 грам
  • Олія - 1-2 Ст. Ложок
  • Сіль - 1 штука (за смаком)
смажена квасоля - фото крок 1
Підготовка інгредієнтів: краще взяти французьку квасоля, вона ніжніша, але ви також можете використовувати інші види.
смажена квасоля - фото крок 2
Налийте у велику каструлю воду. Додайте сіль і довести до кипіння. Кладемо квасоля в окріп і варимо протягом 3-5 хвилин.
смажена квасоля - фото крок 3
Коли квасоля буде готова, зливаємо воду через друшляк.
смажена квасоля - фото крок 4
Покласти боби назад в каструлю, залийте холодною водою і дайте їм охолонути:
смажена квасоля - фото крок 5
Злийте воду ще раз.
смажена квасоля - фото крок 6
Розтопіть в сковороді 1-2 ст. Ложки вершкового масла.
смажена квасоля - фото крок 7
Кладемо квасоля в сковороду і обсмажуємо протягом 5-8 хвилин.
смажена квасоля - фото крок 8
Подавати можна до котлет і картоплі. Смачного!

Схожі рецепти