Смажена квасоля
(покроковий рецепт з фото)
Цей рецепт є одним з найпростіших способів приготування зеленої квасолі.
Цей рецепт є одним з найпростіших способів приготування зеленої квасолі.
- Квасоля - 500 грам
- Олія - 1-2 Ст. Ложок
- Сіль - 1 штука (за смаком)

Підготовка інгредієнтів: краще взяти французьку квасоля, вона ніжніша, але ви також можете використовувати інші види.

Налийте у велику каструлю воду. Додайте сіль і довести до кипіння. Кладемо квасоля в окріп і варимо протягом 3-5 хвилин.

Коли квасоля буде готова, зливаємо воду через друшляк.

Покласти боби назад в каструлю, залийте холодною водою і дайте їм охолонути:

Злийте воду ще раз.

Розтопіть в сковороді 1-2 ст. Ложки вершкового масла.

Кладемо квасоля в сковороду і обсмажуємо протягом 5-8 хвилин.

Подавати можна до котлет і картоплі. Смачного!