Смажена квасоля
(покроковий рецепт з фото)
Цей рецепт є одним з найпростіших способів приготування зеленої квасолі.
Цей рецепт є одним з найпростіших способів приготування зеленої квасолі.
- Квасоля - 500 грам
- Олія - 1-2 Ст. Ложок
- Сіль - 1 штука (за смаком)
Підготовка інгредієнтів: краще взяти французьку квасоля, вона ніжніша, але ви також можете використовувати інші види.
Налийте у велику каструлю воду. Додайте сіль і довести до кипіння. Кладемо квасоля в окріп і варимо протягом 3-5 хвилин.
Коли квасоля буде готова, зливаємо воду через друшляк.
Покласти боби назад в каструлю, залийте холодною водою і дайте їм охолонути:
Злийте воду ще раз.
Розтопіть в сковороді 1-2 ст. Ложки вершкового масла.
Кладемо квасоля в сковороду і обсмажуємо протягом 5-8 хвилин.
Подавати можна до котлет і картоплі. Смачного!