Смажена картопелька з кабачком
(покроковий рецепт з фото)
З двох звичайних овочів з додаванням спецій вийде відмінний гарнір до м'яса або до риби, до овочевого салату або соусу. Розповідаю про рецепт, як приготувати смажену картопельку з кабачком.
Не обов'язково використовувати велику різноманітність дорогих продуктів, щоб приготувати смачну страву. З повсякденних і звичних інгредієнтів вийде смачний гарнір, якщо урізноманітнити їх спеціями. Подавайте овочі відразу, поки вони теплі. Різноманітність і кількість спецій регулюйте на свій розсуд.
- Кабачки - 2 штуки
- Картопля - 1-2 штук
- Кмин - 0, 5 чайних ложки
- Часник - 2 зубчики
- Насіння koriandra - 1 щіпка
- Перець чилі - 1 щіпка
- Сіль - За смаком
- Рослинна олія - За смаком
- Ferry Масала - 1 щіпка
1
Вимийте картоплю і очистіть її від шкірки, потім наріжте невеликими шматочками.
2
Вимийте кабачки, не зрізайте шкірку, а наріжте такими ж шматочками, як і картопля.
3
Очистіть часник і подрібніть його, змішайте з усіма спеціями, крім кмину, і 2 столовими ложками води.
4
Розігрійте сковороду з рослинним маслом, викладіть насіння кмину, обсмажте їх кілька секунд.
5
Додайте в сковороду спеції, потім викладіть картоплю, обсмажуйте 7-10 хвилин, потім додайте кабачки.
6
Обсмажуйте до м'якості всіх овочів, за смаком додайте сіль і вимкніть вогонь, подавайте овочі відразу.