Рецепт Картопелька великодня фото

Картопелька великодня
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Українська кухня
Овочі , Капуста , Картопля , Білокачанна капуста
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
Для дітей , На святковий стіл , Десерт , Пасха
Випічка , Без випічки
Кількість порцій: 15
Час приготування: 40 хв.

У Світле свято Великодня кожна господиня готує святковий стіл, традиційні паски і сирні Пасхи. Пропоную пофантазувати і доповнити стіл чудовим тістечком у вигляді великодніх яєць:)

Опис приготування:

Що може бути чудеснее, ніж з дитинства знайомий смак! Пропоную вам згадати його і порадувати себе і своїх рідних. Тут ви знайдете простий рецепт страви картопелька великодня. Самі не помітите як проковтнути і пальчики оближіть, і будете хотіти ще і ще! :) Чудова солодкість з дитинства яка стане улюбленим доповненням до чаю. Дивіться, пробуйте і насолоджуйтеся! :)

  • Печиво - 500 грам (пісочне)
  • Вершкове масло - 120 грам
  • Шоколад - 100 грам (гіркий)
  • Какао-порошок - 3 Ст. Ложки
  • Мигдаль - 200 грам
  • Цукор - 100 грам
  • Згущене молоко - 100 грам
  • Великодня посипання - 3 Ст. Ложки
картопелька великодня - фото крок 1
Горіхи разом з печивом перекручуємо в м'ясорубці.
картопелька великодня - фото крок 2
Вершкове масло розтоплюємо разом з шоколадом.
картопелька великодня - фото крок 3
В окремій ємності змішуємо перекручене печиво з горіхами, цукор і какао-порошок.
картопелька великодня - фото крок 4
У суху суміш вливаємо розтоплене масло з шоколадом.
картопелька великодня - фото крок 5
Невеликими порціями вливаємо згущене молоко і перемішуємо, поки маса доброго не сліпнется.
картопелька великодня - фото крок 6
Маса повинна бути схожа на розсипчасте тісто. Ліпимо з неї тістечка у вигляді яєчок, і посипаємо пасхальною присипкою.
картопелька великодня - фото крок 7
Ставимо в холодильник для охолодження. Насолоджуємося! :)

Схожі рецепти