Картопелька великодня
(покроковий рецепт з фото)
У Світле свято Великодня кожна господиня готує святковий стіл, традиційні паски і сирні Пасхи. Пропоную пофантазувати і доповнити стіл чудовим тістечком у вигляді великодніх яєць:)
Що може бути чудеснее, ніж з дитинства знайомий смак! Пропоную вам згадати його і порадувати себе і своїх рідних. Тут ви знайдете простий рецепт страви картопелька великодня. Самі не помітите як проковтнути і пальчики оближіть, і будете хотіти ще і ще! :) Чудова солодкість з дитинства яка стане улюбленим доповненням до чаю. Дивіться, пробуйте і насолоджуйтеся! :)
- Печиво - 500 грам (пісочне)
- Вершкове масло - 120 грам
- Шоколад - 100 грам (гіркий)
- Какао-порошок - 3 Ст. Ложки
- Мигдаль - 200 грам
- Цукор - 100 грам
- Згущене молоко - 100 грам
- Великодня посипання - 3 Ст. Ложки
Горіхи разом з печивом перекручуємо в м'ясорубці.
Вершкове масло розтоплюємо разом з шоколадом.
В окремій ємності змішуємо перекручене печиво з горіхами, цукор і какао-порошок.
У суху суміш вливаємо розтоплене масло з шоколадом.
Невеликими порціями вливаємо згущене молоко і перемішуємо, поки маса доброго не сліпнется.
Маса повинна бути схожа на розсипчасте тісто. Ліпимо з неї тістечка у вигляді яєчок, і посипаємо пасхальною присипкою.
Ставимо в холодильник для охолодження. Насолоджуємося! :)