Смачний плов з куркою
(покроковий рецепт з фото)
Якщо у вас не виходить розсипчастий золотистий плов, спробуйте мій рецепт. У мене завжди виходить плов як з картинки - спасибі тітці шеф-кухарю. Пробуйте!
М'ясо з цибулею і морквою треба обсмажити і згасити. Потім треба додати воду, спеції, рис і варити приблизно півгодини. Гарний, ароматний, золотистий і розсипчастий плов з куркою готовий. Та ще й недорогий. Смачного!
- Куряче філе - 500 грам
- Мал - 1, 5 склянки
- Цибуля - 2 штуки
- Морква - 2 штуки
- Приправа для плову - За смаком
- Сіль - За смаком
- Зелень - За смаком
- Часник - За смаком
- Вода - 3 склянки
- Олія соняшникова - За смаком (для смаження)

Філе поріжте дрібними кубиками, цибуля порубати. Налийте на дно скороварки трохи рослинного масла і викладіть м'ясо з цибулею.

Морквину потріть і також додайте в каструлю.

Протушкувати все до золотистого кольору.

Додайте воду і доведіть до кипіння.

Всипте приправу для плову, сіль за смаком і посічену зелень.

Всипте промитий рис.

Проваріть до готовності рису, і залиште на виключеною плиті ще 10 хвилин.

Після того як плов трохи дійде, можна знімати з плити.