Смачний плов
(покроковий рецепт з фото)
Багато жартують: "скільки людей, стільки і рецептів плову" . Правда, але є універсальні рецепти, коли плов буде завжди смачним. Сьогодні, я розповім вам, як приготувати смачний плов.
Такий плов обов'язково сподобається вашій родині, незважаючи на те, що він без м'яса. Плов виходить ароматним і смачним. По бажанню, можете додати родзинки, він додасть цікаву нотку такої страви. А головне, що такий плов можна їсти під час посту. Смачного!
- Квасоля - 1 Склянка
- Мал - 1, 5 склянки
- Гарбуз - 350 грам
- Цибуля - 1 штука
- Томатна паста - 1 Ст. Ложка
- Рослинна олія - 7 Ст. Ложок
- Кмин - 1/2 чайних ложки
- Барбарис - 1/2 чайних ложки
- Koriandr - 1/2 чайних ложки
- Лавровий лист - 1 штука
- Сіль - За смаком
1
Квасоля залийте водою і залиште на 8 годин або ніч, потім промийте і відварюють 2 годину. В кінці посоліть, потім відкиньте на друшляк.
2
Відваріть рис до напівготовності, промийте гарячою водою. У мисці змішайте його з квасолею, 3 ст. L. Масла, спеціями і сіллю.
3
Гарбуз наріжте невеликими шматочками. Цибуля подрібніть і обсмажте на сковороді з 3 ст. L. Масла і томатною пастою.
4
Казань налити 1 ст. L. Масла, викладіть гарбуз, цибуля з пастою і залийте все 1/2 склянки води. Потім викладіть суміш з рису і поставте гаситися на 10-15 хвилин.
5
Смачного!