Смачний пиріг з капустою в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Привіт всім! Сьогодні я хочу розповісти, як приготувати смачний пиріг з капустою в духовці. Блюдо вийде соковитим, оригінальним і дуже ситним. Приступаємо до його приготування, не втрачаючи ні хвилини.
Виявляється, можна так швидко і просто приготувати смачний пиріг з капустою і грибами. Пиріг виходить соковитим, ароматним і шалено ситним. Смак цього пирога підкорить вас з першого разу, обіцяю Спробуйте рецепт і діліться враженнями в коментарях.
- Капуста свіжа - 350 грам (для начинки)
- Капуста квашена - 400 грам
- Цибуля ріпчаста, цибуля-пористий - по 1 штук
- Печериці консервовані - 250-300 грам
- Кмин - 1 Чайна ложка
- Сіль, перець - За смаком
- Яйця - 2 штуки (заливка в начинку)
- Майонез - 1 Ст. Ложка
- Куряче яйце - 1 штука (для обмазки )
- Кунжут білий і чорний - по 2 Чайних ложки
- Листкове тісто - 500 грам
Процес приготування страви починаємо з підготовки основних інгредієнтів. Шаткуємо капусту, очищаємо цибулю і дрібно його рубаємо.
На розпеченій сковороді підігріваємо невелику кількість рослинної олії, обсмажуємо на ньому обидва види цибулі, потім додаємо нарізані мариновані гриби.
Тепер додаємо свіжу капусту і тушкуємо 15 хвилин під кришкою. Після цього додаємо квашену капусту, півсклянки води і тушкуємо все хвилин 10-15.
Солимо і перчимо начинку, потім заливаємо її яєчної сумішшю (змішуємо яйця і майонез). Форму для випікання застилає пергаментом. Викладаємо шар тіста, на нього - начинку.
Поверх начинки укладаємо другий шар тіста, потім змащуємо його поверхню збитими яйцями і посипаємо кунжутом. Відправляємо в попередньо розігріту до 200 градусів духовку і випікаємо протягом 30 хвилин.
Пиріг готовий, смачного!