Рецепт Смачний пиріг з капустою і м'ясом фото

Смачний пиріг з капустою і м'ясом
(покроковий рецепт з фото)

Єврейська кухня
Тісто, Овочі, Птах, Капуста, Курка
Вегетаріанське харчування
На святковий стіл
Випічка, Пироги, Страви з начинкою

Якщо ви любите смачні пироги з начинкою, то ви потрапили за адресою! Для цього рецепта вам знадобиться тісто на кефірі і начинка: капуста і м'ясо. Такий пиріг відмінно підійде для святкового столу!

У цьому рецепті ви дізнаєтеся, як приготувати смачний пиріг з капустою і м'ясом. Такий легкий в приготуванні пиріг стане вашому порятунком і справжньою окрасою святкового столу! В якості начинки ви можете брати будь-які інгредієнти, особисто я рекомендую вам гасити капусту з грибами, так смачніше. Також ви можете попередньо трохи обсмажити курку для більш насиченого смаку, а також взяти не плавлений сир, а твердий. Такий пиріг дуже смачний в поєднанні з домашньою сметаною і чаєм, спробуйте!

  • Тісто на кефірі - 700 грам
  • Капуста тушкована - 800 грам
  • Курка відварна - 300 грам
  • Сир плавлений - 150 грам
  • Жовток - 1 штука
смачний пиріг з капустою і м'ясом - фото крок 1
1. Тісто на кефірі розкачайте в пласт товщиною приблизно 3 мм. За допомогою ножа (у мене це ніж для піци) і лекала виріжте трикутники, які послужать пелюстками пирога. На форму діаметром 28 см необхідно 9 таких пелюсток.
смачний пиріг з капустою і м'ясом - фото крок 2
2. Форму застеліть пергаментним папером, змастіть бортики вершковим маслом. Акуратно викладіть пелюстки, щоб посередині і з боків на бортах залишилися дірочки. Nemnogo Primna середнього piroga.
смачний пиріг з капустою і м'ясом - фото крок 3
3. Далі викладіть начинку на тісто. Спочатку - тушковану капусту, потім - відварну курку, зверху викладіть шматочки плавленого сиру.
смачний пиріг з капустою і м'ясом - фото крок 4
4.Загорніть пелюстки, відриваючи зайве тісто на кінчиках, загорніть їх під тісто на основі. Дірочки зверху закривати не потрібно. Посередині можна поставити банку, щоб пиріг не деформувався.
смачний пиріг з капустою і м'ясом - фото крок 5
5. Випікайте пиріг при температурі 180 градусів приблизно 40-45 хвилин. Для 20 хвилин до готовності вийміть пиріг з духовки і змастіть його злегка збитим жовтком. Смачного!

Схожі рецепти