Смачний пиріг з капустою і м'ясом
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви любите смачні пироги з начинкою, то ви потрапили за адресою! Для цього рецепта вам знадобиться тісто на кефірі і начинка: капуста і м'ясо. Такий пиріг відмінно підійде для святкового столу!
У цьому рецепті ви дізнаєтеся, як приготувати смачний пиріг з капустою і м'ясом. Такий легкий в приготуванні пиріг стане вашому порятунком і справжньою окрасою святкового столу! В якості начинки ви можете брати будь-які інгредієнти, особисто я рекомендую вам гасити капусту з грибами, так смачніше. Також ви можете попередньо трохи обсмажити курку для більш насиченого смаку, а також взяти не плавлений сир, а твердий. Такий пиріг дуже смачний в поєднанні з домашньою сметаною і чаєм, спробуйте!
- Тісто на кефірі - 700 грам
- Капуста тушкована - 800 грам
- Курка відварна - 300 грам
- Сир плавлений - 150 грам
- Жовток - 1 штука
1. Тісто на кефірі розкачайте в пласт товщиною приблизно 3 мм. За допомогою ножа (у мене це ніж для піци) і лекала виріжте трикутники, які послужать пелюстками пирога. На форму діаметром 28 см необхідно 9 таких пелюсток.
2. Форму застеліть пергаментним папером, змастіть бортики вершковим маслом. Акуратно викладіть пелюстки, щоб посередині і з боків на бортах залишилися дірочки. Nemnogo Primna середнього piroga.
3. Далі викладіть начинку на тісто. Спочатку - тушковану капусту, потім - відварну курку, зверху викладіть шматочки плавленого сиру.
4.Загорніть пелюстки, відриваючи зайве тісто на кінчиках, загорніть їх під тісто на основі. Дірочки зверху закривати не потрібно. Посередині можна поставити банку, щоб пиріг не деформувався.
5. Випікайте пиріг при температурі 180 градусів приблизно 40-45 хвилин. Для 20 хвилин до готовності вийміть пиріг з духовки і змастіть його злегка збитим жовтком. Смачного!