Смачні котлети з щуки
(покроковий рецепт з фото)
Ви купили щуку і не знаєте, що з неї приготувати? Тут я розповім, як приготувати смачні котлети з щуки, які, Крім усього, дуже корисні і низькокалорійні. Нескладний і швидкий рецепт.
Ці котлети дуже гарні з зеленню. Нарубенний зелену цибулю і петрушку можна додати в фарш, а можна посипати свіжою зеленню котлети перед самою подачею до столу.
На гарнір відмінно підходить рис і відварну картоплю.
- Філе щуки - 500 грам
- Makis Кнопка - 100 грам
- Панірувальні сухарі - 70 грам
- Вершкове масло - 50 грам
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки (середнього розміру)
- Куряче яйце - 3 штуки
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Мускатний горіх - 5 грам
Наріжте батон, замочіть його в молоці. Хліб потрібно залишити розмокати на 10-15 хвилин. Після цього його потрібно розім'яти виделкою в однорідне пюре.
Очистіть цибулю, поріжте його на невеликі шматочки. Потім на сковороді розтопіть вершкове масло, викладіть цибулю на сковороду. Пасеруйте його кілька хвилин до золотистого кольору. Потім вимкніть вогонь і залиште цибулю трохи остигати.
Філе щуки помістіть в блендер, туди ж викладіть розм'якшений батон, одне яйце і цибулю разом з маслом, в якому він смажився. Перемеліть всі інгредієнти в ніжний однорідний фарш. Замість блендера можна використовувати м'ясорубку. Додайте сіль, чорний перець і мускатний горіх.
В окремому посуді збийте два яйця, додайте трохи солі. Руками, змоченими у воді, сформуйте з фаршу котлетки, умочіть їх в яйце і обваляйте в панірувальних сухарях. Тепер котлетки можна смажити.
Смажити котлети з щуки краще на вершковому маслі, щоб надати їм приємний вершковий смак і аромат. На кожній зі сторін обсмажте котлетки по 1-2 хвилині. Готові котлети викласти на серветку, дайте зайвому маслу вбратися.