Рецепт Смачні котлети з щуки фото

Смачні котлети з щуки
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти , Щука
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю , Корисний обід
Гарячі страви , Котлети
Кількість порцій: 10-12
Час приготування: 40 хв.

Ви купили щуку і не знаєте, що з неї приготувати? Тут я розповім, як приготувати смачні котлети з щуки, які, Крім усього, дуже корисні і низькокалорійні. Нескладний і швидкий рецепт.

Опис приготування:

Ці котлети дуже гарні з зеленню. Нарубенний зелену цибулю і петрушку можна додати в фарш, а можна посипати свіжою зеленню котлети перед самою подачею до столу.

На гарнір відмінно підходить рис і відварну картоплю.

  • Філе щуки - 500 грам
  • Makis Кнопка - 100 грам
  • Панірувальні сухарі - 70 грам
  • Вершкове масло - 50 грам
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки (середнього розміру)
  • Куряче яйце - 3 штуки
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
  • Мускатний горіх - 5 грам
смачні котлети з щуки - фото крок 1
Наріжте батон, замочіть його в молоці. Хліб потрібно залишити розмокати на 10-15 хвилин. Після цього його потрібно розім'яти виделкою в однорідне пюре.
смачні котлети з щуки - фото крок 2
Очистіть цибулю, поріжте його на невеликі шматочки. Потім на сковороді розтопіть вершкове масло, викладіть цибулю на сковороду. Пасеруйте його кілька хвилин до золотистого кольору. Потім вимкніть вогонь і залиште цибулю трохи остигати.
смачні котлети з щуки - фото крок 3
Філе щуки помістіть в блендер, туди ж викладіть розм'якшений батон, одне яйце і цибулю разом з маслом, в якому він смажився. Перемеліть всі інгредієнти в ніжний однорідний фарш. Замість блендера можна використовувати м'ясорубку. Додайте сіль, чорний перець і мускатний горіх.
смачні котлети з щуки - фото крок 4
В окремому посуді збийте два яйця, додайте трохи солі. Руками, змоченими у воді, сформуйте з фаршу котлетки, умочіть їх в яйце і обваляйте в панірувальних сухарях. Тепер котлетки можна смажити.
смачні котлети з щуки - фото крок 5
Смажити котлети з щуки краще на вершковому маслі, щоб надати їм приємний вершковий смак і аромат. На кожній зі сторін обсмажте котлетки по 1-2 хвилині. Готові котлети викласти на серветку, дайте зайвому маслу вбратися.

Схожі рецепти