Смачна курка
(покроковий рецепт з фото)
Я люблю швидкі і прості в приготуванні страви. А коли гарнір готується разом з м'ясом - це ідеально. Ось, як приготувати смачну курку з овочами, запечену в духовці. Спробуйте і ви.
Помідори я не нарізаю, кладу їх в форму цілими. Замість черрі можна взяти так звані виноградні помідори.
Якщо вам хочеться зробити соус ще цікавіше, можете додати трохи рідкого меду, а вусштерскій соус замінити соєвим, теж вийде цікаво.
- Курині ніжки - 1 кілограм
- Сіль, перець - За смаком
- Помідори черрі - 8-10 штук
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Перець болгарський - 1 штука
- Цибуля зелена - 2 пучка
- Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
- Петрушка подрібнена - 1 Ст. Ложка
- Чебрець - 2 штуки (гілочки)
- Вустершскій соус - 1 Чайна ложка
- Імбир подрібнений - 1 Чайна ложка
- Часник - 1 зубчик
Наріжте крупно цибулю і перець, подрібніть зелену цибулю. Підготуйте інші продукти.
У форму для запікання викладіть ніжки, налийте олію, додайте соус, сіль і перець, додайте петрушку, подрібнений імбир і часник, овочі. Все добре перемішайте руками. Покладіть чебрець.
Духовку розігрійте до 200 градусів, Відведіть туди форму з куркою і овочами. Запікайте 45 хвилин. Через 20 хвилин дістаньте форму і перемішайте все.
В останні 5 хвилин можете збільшити температуру або включити режим верхнього гриля, щоб утворилася скоринка. Все готово, можна подавати.