Рецепт Слойки з грушею фото

Слойки з грушею
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто, Фрукти, Листкове тісто, Груша
Пісні страви
На полуденок, На сніданок
Випічка, Листкові торти

Такі гарненькі слойки цілком реально приготувати буквально за півгодини. Не вірите? Прочитайте рецепт приготування слоек з грушею і переконайтеся самі!

Слоечки виходять чарівні - м'які, соковиті і дуже смачні. Правда, є один секрет - якщо груші у вас зовсім жорсткі, краще їх попередньо розрізати навпіл і відварити в сильно солодкій воді хвилин 10. Але якщо фрукти досить стиглі, то ніяких додаткових хитрувань не буде потрібно.

До речі, волоські горіхи можна замінити будь-якими свіжими ягодами або сухофруктами (наприклад, родзинками) і т.Д. - вийде не менш смачно.

Ну що, готові дізнатися, як приготувати слойки з грушею? Тоді приступимо!

  • Листкове тсто готове - 500 грам
  • Груші - 4 штуки
  • Грецькі горіхи - 4 штуки (або інші горіхи, сухофрукти, цукати)
  • Цукрова пудра - 2 Ст. Ложки
  • Обкладинка - 0, 5 чайних ложки
слойки з грушею - фото крок 1
Груші вимити, витерти паперовим рушником, очистити від шкірки, розрізати навпіл і вирізати серцевину з кісточками.
слойки з грушею - фото крок 2
Кожну половинку порізати, але не до кінця, поперек на тонкі часточки.
слойки з грушею - фото крок 3
Перевернути і в отвір, яке залишилося від серцевини, вкласти половинку волоського горіха або трохи сухофруктів.
слойки з грушею - фото крок 4
Викласти половинки груш на пласт тесту на відстані декількох сантиметрів один від одного.
Розрізати тісто на квадрати або ромби - як більше подобається.
слойки з грушею - фото крок 5
Перенести майбутні слойки на застелений пергаментним папером деко.
Кожну половинку груші злегка втиснути в тісто.
слойки з грушею - фото крок 6
Випікати 15-20 хвилин в розігрітій до 220С духовці - до золотистого рум'яного кольору. Остигнули слойки рясно посипати сумішшю цукрової пудри і кориці.
слойки з грушею - фото крок 7
Видалити Ось і все - слойки з грушею готові! Приємного чаювання!

Схожі рецепти