Слойки з абрикосами
(покроковий рецепт з фото)
Слойки з абрикосами - відмінна випічка в свята і будні. Ароматні, хрусткі слойки підійдуть влітку до холодного компоту, молоку, соку або взимку з чаєм і кавою.
Для приготування таких слоек можна взяти будь-яке листкове тісто, дріжджове або бездріжджове. Підійдуть абрикоси свіжі, консервовані або заморожені. Спекти слойки не складе особливих труднощів. Все просто і швидко. Порадуйте ваших близьких красивою і смачною домашньою випічкою!
- Тісто листкове - 300 грам
- Абрикоси - 5-6 штук
- Варення абрикосове - 3 Ст. Ложки
Листкове тісто розрізати на квадрати розміром 10х10 см. Зробіть чотири надрізу по кутах.
Один кут загорніть до центру і притисніть.
Таким же чином загорніть другий кут і притисніть.
Загорніть два інших кута.
У центр слойки викладіть половинку абрикоса.
Приготовлені слойки перекладіть у форму для випікання. Змастіть їх абрикосовим варенням або джемом.
Випікайте слойки в духовці при температурі 180-190 градусів 25-30 хвилин. Перед подачею їх можна посипати цукровою пудрою.