Сковорідка з м'ясом
(покроковий рецепт з фото)
У деяких національних кухнях прийнята цікава подача гарячих страв на сковороді. У такому вигляді інгредієнти набагато довше залишаються теплими і потрапляють до вас прямо з печі. Давайте і ми спробуємо!
Таке страви подають, поставивши його на товсту підставку з дерева, і їдять виделками із загальної посуду. Ви можете спробувати різні овочі або ті, які є на кухні. Соковитий рецепт найкраще доповнити приправами для повного смаку. Запишіть собі, як приготувати сковорідку з м'ясом, і ви будете постійно ситі.
- Яловичина - 500 грам (м'якоть)
- Кабачок - 0, 5 штуки
- Помідор - 1 штука
- Болгарський перець - 1 штука
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Сік лимона - 0, 5 склянки
- Куркума - 1 Ст. Ложка
- Базилік - 1 Ст. Ложка
- Часник - 4 зубчики
- Петрушка - За смаком
- Сіль - За смаком
- Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
Промите м'ясо наріжте пластинками. У глибокий посуд до яловичини додайте сік лимона, цибуля, нарізаний півкільцями, сіль, kurkumu, базилік і подрібнений часник. Залиште м'ясо маринуватися на 1 час.
Потім обсмажте яловичину разом з маринадом в маслі 20 хвилин.
Обсмажене м'ясо дістаньте з сковороди. У неї налийте олію і розігрійте. Викладіть очищений кабачок, нарізану кільцями.
Потім викладіть помідор, нарізаний кружками, і перець, нарізаний соломкою.
В кінці додайте м'ясо з цибулею. Готуйте страву ще 15 хвилин. Прикрасьте його петрушкою. Смачного!