Рецепт Сконе фото

Сконе
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Англійська кухня
Тісто , Борошно
Вегетаріанське харчування
На полуденок , Для дітей , Десерт , Полудень
Випічка , Пиріжки
Кількість порцій: 10
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Сконе - це дуже популярні традиційні англійські булочки, які в Англії завжди подають до чаю. Ділюся правильним рецептом приготування Сконе.

Опис приготування:

Ймовірно, ви здивуєтеся, але англійська кухня - це не тільки риба з чіпсами та яєчня з беконом Є в ній і безліч дійсно цікавих страв, наприклад - Сконе. Сконе - це такі булочки з дріжджового тіста, які традиційно подаються до чаю. Якщо любите випічку - чому б не спробувати для різноманітності? :)

  • Куряче яйце - 2 штуки
  • Цукровий пісок - 50 грам
  • Борошно пшеничне - 550 грам
  • Сіль морська - 1/4 чайних ложки
  • Ізюм темний - 150 грам
  • Цукор ванільний - 10 грам
  • Молоко - 200 мілілітрів
  • Розпушувач тіста - 7 грам
  • Вершкове масло - 100 грам
  • Яєчний жовток - 1 штука
сконе - фото крок 1
Два яйця збиваємо з цукровим піском і ванільним цукром до світлої пінистої консистенції.
сконе - фото крок 2
Не перестаючи збивати, тонкою цівкою вливаємо молоко. Піни має стати ще більше.
сконе - фото крок 3
В іншу тару просіюємо борошно, додаємо вершкове масло (невеликими кубиками), сіль і розпушувач.
сконе - фото крок 4
Пальцями перетираємо борошно з маслом в крихту.
сконе - фото крок 5
Тепер, як ви вже могли здогадатися, змішуємо борошняну масу з молочної і дуже швидко замішуємо тісто.
сконе - фото крок 6
Додаємо в тісто родзинки.
сконе - фото крок 7
З отримав тесту руками або ложкою формуємо наші булочки. Вони повинні бути невеликого розміру.
сконе - фото крок 8
Сфорязикні нами булочки викладаємо на деко, злегка присипаний борошном і змащений маслом. Зверху змащуємо булочки збитим жовтком - і ставимо їх в духовку, розігріту до 180 градусів.
сконе - фото крок 9
Випікаємо близько 25 хвилин - до золотистого кольору. Сконе готові! Ставимо чай і насолоджуємося.

Схожі рецепти