Пісочні Сконе з сиром і перцем
(покроковий рецепт з фото)
Традиційне англійське блюдо в нашому з вами виконанні - пісочний Сконе з сиром і перцем - відмінно підійдуть для будь-якого застілля і порадують навіть найвибагливіших гурманів.
Люблю Англію, її традиції, випічку а особливо - англійська язик. Коли попався на очі рецепт приготування Сконе, то вже пропустити його я ніяк не могла. Пісочне печиво, Сконе, можна готувати з різними добавками. Цього разу у мене Сконе з сиром і гострим перцем. Спробуйте приготувати цей рецепт в домашніх умовах - і ви здивуєтеся самі!
- Борошно - 3, 5 склянки
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Сіль - 1/2 чайних ложки
- Вершкове масло - 12 Ст. Ложок
- Сир твердий - 150 грам
- Вершки - 1/2 склянки
- Молоко - 1/2 склянки
- Яйце - 1 штука
1. У глибоку ємність просійте борошно, розпушувач і сіль.
2. Додайте кубики вершкового масла і перемішайте тісто, воно матиме розсипчастий вид.
3. Додайте в тісто кубики твердого сиру.
4. Додайте також подрібнений перець.
5. Залийте борошно молоком і вершками, перемішайте.
6. Розкачайте тісто в товстий лист і розріжте його на трикутники.
7. Змастіть тісто яйцем за допомогою кондитерської пензлика. Випікайте пісочний Сконе при температурі 200 градусів 15-20 хвилин.