Рецепт Пісочні Сконе з сиром і перцем фото

Пісочні Сконе з сиром і перцем
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Англійська кухня
Борошно, Овочі, Молочні продукти, Сир, Болгарський перець
Вегетаріанське харчування
На полуденок, На швидку руку
Випічка, Печиво, Солоне

Традиційне англійське блюдо в нашому з вами виконанні - пісочний Сконе з сиром і перцем - відмінно підійдуть для будь-якого застілля і порадують навіть найвибагливіших гурманів.

Люблю Англію, її традиції, випічку а особливо - англійська язик. Коли попався на очі рецепт приготування Сконе, то вже пропустити його я ніяк не могла. Пісочне печиво, Сконе, можна готувати з різними добавками. Цього разу у мене Сконе з сиром і гострим перцем. Спробуйте приготувати цей рецепт в домашніх умовах - і ви здивуєтеся самі!

  • Борошно - 3, 5 склянки
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка
  • Сіль - 1/2 чайних ложки
  • Вершкове масло - 12 Ст. Ложок
  • Сир твердий - 150 грам
  • Вершки - 1/2 склянки
  • Молоко - 1/2 склянки
  • Яйце - 1 штука
пісочні Сконе з сиром і перцем - фото крок 1
1. У глибоку ємність просійте борошно, розпушувач і сіль.
пісочні Сконе з сиром і перцем - фото крок 2
2. Додайте кубики вершкового масла і перемішайте тісто, воно матиме розсипчастий вид.
пісочні Сконе з сиром і перцем - фото крок 3
3. Додайте в тісто кубики твердого сиру.
пісочні Сконе з сиром і перцем - фото крок 4
4. Додайте також подрібнений перець.
пісочні Сконе з сиром і перцем - фото крок 5
5. Залийте борошно молоком і вершками, перемішайте.
пісочні Сконе з сиром і перцем - фото крок 6
6. Розкачайте тісто в товстий лист і розріжте його на трикутники.
пісочні Сконе з сиром і перцем - фото крок 7
7. Змастіть тісто яйцем за допомогою кондитерської пензлика. Випікайте пісочний Сконе при температурі 200 градусів 15-20 хвилин.

Схожі рецепти