Англійське Сконе
(покроковий рецепт з фото)
Англійські Сконе - це булочки швидкого приготування, які дуже популярні в Британії і Шотландії. Сьогодні ми будемо готувати 12 англійських Сконе зі свіжою полуницею. Дуже смачно і красиво!
Англійські Сконе, по суті справи, це бездріжджові булочки, які вельми популярні на Британських островах. Напевно, жодне істинно англійське чаювання не обходиться без цих милих, невеликих, але дуже смачних булочок, які наповнюються самої різною начинкою. Скільки не пробувала готувати, але ось зі свіжою полуницею або чорницею виходить найсмачніше. Готуються англійські Сконе досить швидко, для 50 хвилин Ви точно впораєтеся. Бажаю гарного приготування!
- Розпушувач - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 1/2 чайних ложки
- Цукор - 6 Ст. Ложок
- Ванілін - 1/4 чайних ложки
- Яйце - 1 штука
У зручній мисці змішуємо всі сухі компоненти, потім до них додаємо нарубані вершкове масло.
Потім додаємо сметану і ваніль. Замішуємо тісто.
Тісто розгортаємо в формі прямокутника.
Рівномірно по всьому тесту розкладаємо нарізану полуницю.
Звертаємо з рулет.
Нарізаємо на красиві трикутнички і викладаємо їх на деко, застелений папером для випікання.
Сконе змащуємо збитим яйцем і посипаємо цукром і відправляємо випікатися в духовку при 180 градусах на 30 хвилин.
Смачного!