Сьомга з сиром в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Якщо правильно запекти рибу, та ще й з добре підібраними супутніми інгредієнтами, виходить просто казково смачна страва! Сьомга запікається з помідорами і маслинами під сирною скоринкою.
Перед вами простий рецепт приготування сьомги з сиром в духовці. Підготовлене філе сьомги укладаємо на деко, змащений вершковим маслом. Зверху присипаємо спеціями, подрібненою зеленню і маслинами. Укладаємо порізані скибочками помідори, присипаємо тертим сиром і запікаємо в духовці до готовності. Хай щастить!
- Сьомга - 1 кілограм
- Маслини без кісточок - 0, 5 штуки (банки)
- Сир твердий - 200 грам
- Помідори - 2 штуки
- Вершкове масло - 5 грам
- Спеції - За смаком
Змащуємо сковороду вершковим маслом, викладаємо на неї філе сьомги. Присипаємо його спеціями, подрібненими маслинами і петрушкою.
Зверху кладемо помідори, порізані тонкими скибочками.
Зверху присипаємо тертим сиром, ставимо страву в духовку запікатися. Приблизно 30 хвилин, температура 200 градусів.
Смачного!