Рецепт Сьомга у фользі фото

Сьомга у фользі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти , Сьомга
ПП рецепти
На обід , На вечерю , Романтична вечеря , Святковий обід
Страви у фользі
Кількість порцій: 3
Час приготування: 1 г. 20 хв.

Для того щоб спробувати по-справжньому вишукану страву не обов'язково йти в дорогий ресторан, адже і в домашніх умовах можна дуже легко і швидко зробити неймовірно смачну сьомгу у фользі.

Опис приготування:

Якщо ви починаюча господиня і хочете зробити щось по-справжньому смачне, але при цьому досить легке в приготуванні, тоді я пропоную вам цей чудовий і простий рецепт сьомги в фользі. Незважаючи на всю простоту його приготування і невелика кількість інгредієнтів, це блюдо має дійсно приголомшливим ніжним смаком, тому відмінно підійде і для сімейної вечері, і для святкового столу. А ще, на мій погляд, цей рецепт приготування сьомги в фользі знадобиться вам, якщо ви вирішили влаштувати романтичний вечір для своєї другої половинки, це блюдо стане чудовим сюрпризом і створить романтичну атмосферу. Загалом, цей рецепт підійде для багатьох ситуацій, так що обов'язково візьміть його собі на замітку, впевнена, він стане вам у пригоді.

  • Сьомга - 1 кілограм
  • Лимон - 1 штука
  • Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
  • Кріп свіжий - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Спеції для риби - За смаком
сьомга у фользі - фото крок 1
Для цього рецепта краще всього використовувати вже готові стейки. Але якщо у вас ціла риба, то її необхідно очистити від луски і випатрати, потім ретельно промити під холодною водою і висушити.
сьомга у фользі - фото крок 2
Тепер нарізаємо сьомгу на порційні шматки шириною приблизно 2-3 см. Посипаємо їх сіллю і спеціями для риби і залишаємо на пів години промаринуватися.
сьомга у фользі - фото крок 3
Відрізаємо два листа фольги так, щоб в них повністю можна було загорнути шматочки сьомги, і рясно змащуємо їх вершковим маслом.
сьомга у фользі - фото крок 4
В середину фольги викладаємо рибу і гарненько поливаємо її соком лимона.
сьомга у фользі - фото крок 5
З'єднуємо краї фольги і ретельно скріплюємо їх.
сьомга у фользі - фото крок 6
Розміщуємо рибу в розігріту до 180 градусів духовку і запікаємо протягом півгодини. Готова сьомга відмінно поєднується з будь-яким гарніром. Смачного!

Схожі рецепти