Сироедческій суп-пюре
(покроковий рецепт з фото)
Освіжаючий суп з овочів з часником і перцем гірким. Легкий, вітамінний, подається до столу охолодженим.
Подрібніть для супу з допомогою блендера сирі овочі з водою і сіллю. Заправте суп перцем меленим і лимонним соком. Хай щастить!
- Кабачок молодий - 250 грам
- Огірок - 150 грам
- Часник - 1 зубчик
- Перець гіркий - За смаком
- Лимонний сік - За смаком
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком
- Зелень - 1 пучок
- Вода - 250 мілілітрів
Підготуємо продукти для супу. Овочі потрібно ретельно вимити.
Поріжте зручними шматочками кабачок і огірок.
У блендер складіть овочі, сіль, воду.
Увімкніть блендер на повну потужність на пару хвилин. Додайте лимонний сік.
Суп готовий, приємного!