Рецепт Сироедческій суп з кабачків фото

Сироедческій суп з кабачків
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Кабачок
Вегетаріанське харчування , Пісні страви , Рецепти сироїдіння
На обід
Супи , Холодні супи
Кількість порцій: 1
Час приготування: 5 хв.

Легкий приємний супчик з сирих продуктів. Прекрасний засіб для очищення й омолодження організму і корисний обід для сироїдів.

Опис приготування:

Щоб приготувати такий суп, потрібно за допомогою потужного блендера пюрировать кабачок з водою, сіллю і часником. Додайте улюблені спеції, сік лимона (або оцет) і шматочки болгарського перцю. Хай щастить!

  • Кабачок - 100-150 грам
  • Вода - 100 мілілітрів
  • Часник - 1 зубчик
  • Сіль - 1 щіпка
  • Перець чорний мелений - 1 щіпка
  • Перець болгарський - 0, 5 штуки
  • Оцет рисовий або яблучний - 1 Чайна ложка (можна замінити соком лимона)
  • Зелень - За смаком
сироедческій суп з кабачків - фото крок 1
Підготуємо продукти для супу.
сироедческій суп з кабачків - фото крок 2
Кабачок повинен бути молоденьким, старі або перезрілі плоди не підходять. Якщо шкірка молоденька і м'яка, знімати її не потрібно. Просто поріжте кабачок на шматочки і покладіть в комбайн. Налийте воду, приправити сіллю, і додайте зубчик часнику. Надішліть пюріровать.
сироедческій суп з кабачків - фото крок 3
Болгарський перець порізати маленькими кубиками.
сироедческій суп з кабачків - фото крок 4
Кабачок готовий.
сироедческій суп з кабачків - фото крок 5
Перелийте в тарілочку суп. Додайте оцет або сік лимона, перець чорний мелений і шматочки болгарського перцю.

Схожі рецепти