Сироедческій суп з кабачків
(покроковий рецепт з фото)
Легкий приємний супчик з сирих продуктів. Прекрасний засіб для очищення й омолодження організму і корисний обід для сироїдів.
Щоб приготувати такий суп, потрібно за допомогою потужного блендера пюрировать кабачок з водою, сіллю і часником. Додайте улюблені спеції, сік лимона (або оцет) і шматочки болгарського перцю. Хай щастить!
- Кабачок - 100-150 грам
- Вода - 100 мілілітрів
- Часник - 1 зубчик
- Сіль - 1 щіпка
- Перець чорний мелений - 1 щіпка
- Перець болгарський - 0, 5 штуки
- Оцет рисовий або яблучний - 1 Чайна ложка (можна замінити соком лимона)
- Зелень - За смаком
Підготуємо продукти для супу.
Кабачок повинен бути молоденьким, старі або перезрілі плоди не підходять. Якщо шкірка молоденька і м'яка, знімати її не потрібно. Просто поріжте кабачок на шматочки і покладіть в комбайн. Налийте воду, приправити сіллю, і додайте зубчик часнику. Надішліть пюріровать.
Болгарський перець порізати маленькими кубиками.
Кабачок готовий.
Перелийте в тарілочку суп. Додайте оцет або сік лимона, перець чорний мелений і шматочки болгарського перцю.