Сирно-шоколадне суфле
(покроковий рецепт з фото)
Перед вами дуже цікавий і вельми простий рецепт сирно-шоколадного суфле в домашніх умовах. Впевнена, вам сподобається такий варіант десерту: готувати легко, а їсти смачно дуже! Спробуйте!
Дивіться, як приготувати сирно-шоколадне суфле. Я дуже сподіваюся, він вам припаде до душі. Така смачна випічка мене незмінно радує: дуже швидко можна отримати чудовий десерт, який викликає просто немислимі компліменти від всіх, хто спробує таке суфле! Краса цього рецепта в тому, що замерзаючи і охолоджуючись, центр стає щільним і креязикам, а коли суфле ще гаряче, то може витекти! Тому, якщо вам здається, що суфле НЕ пропеклося, це не так. Йому просто потрібен час!
- Сир - 300 грам
- Яйця - 3 штуки
- Борошно - 30 грам
- Цукор - 60 грам
- Цедра лимону - За смаком
- Какао - 2 Ст. Ложки
1. Змішаємо сир, яєчні жовтки (білки не викидайте), цукор і борошно. Якщо додаєте цедру лимона, її теж додайте сюди.
2. Яєчні білки збиваємо в густу піну і теж додаємо в тісто. Сюди ж - і какао. Перемішаємо акуратно, щоб білки не опало.
3. Розливаємо по формах і випікаємо 10-15 хвилин при 200 градусах в духовці. Якщо любите твердий центр в випічці, печіть трохи довше.
4. От і все! Смачного!