Рецепт Сирно-шоколадне печиво фото

Сирно-шоколадне печиво
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Борошно , Молочні продукти , Сир , Шоколад , Вершкове масло
Вегетаріанське харчування
На полуденок , Для дітей , На сніданок
Випічка , Печиво
Кількість порцій: 12-15
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Тут я покажу, як приготувати сирно-шоколадне печиво, ніжне ласощі для всієї родини. Я використовую білий шоколад для начинки, яка прекрасно поєднується з сирним тестом.

Опис приготування:

Якщо у вас є і білий, і чорний шоколад, то ви можете урізноманітнити начинку. З різними видами шоколаду прикраса вийде гарніше.

Це печиво дуже смачно їсти, коли воно ще трохи тепле, а начинка ще не встигла затвердіти.

  • Сир - 250 грам
  • Шоколад - 100 грам (білий, гіркий чорний або молочний)
  • Борошно пшеничне - 2 склянки
  • Вершкове масло - 75 грам
  • Куряче яйце - 2 штуки
  • Цукор - 1 Склянка
  • Сода - 0, 5 чайних ложки
  • Масло рослинне - 100 мілілітрів
сирно-шоколадне печиво - фото крок 1
Вершкове масло потрібно залишити при кімнатній температурі мінімум на 30 хвилин, щоб воно стало м'яким. Тим часом протріть сир через сито або добре розітріть виделкою, додайте туди яйця, цукор, рослинна олія, борошно і соду. Потім додайте вершкове масло і все добре вимішайте. Має вийти досить густе тісто.
сирно-шоколадне печиво - фото крок 2
З тіста сформуйте невеликі кульки. Потім розплющите їх в коржики одінаковаого розміру. Плитку шоколаду розламати на шматочки. У кожен шматочок тіста покладіть квадратик шоколаду.
сирно-шоколадне печиво - фото крок 3
Потім потрібно з тіста сформувати акуратні кульки. Робіть це так, щоб шоколад виявився всередині і був повністю покритий шаром тіста. Це потрібно для того, щоб шоколад не витікав на деко при запіканні печива.
сирно-шоколадне печиво - фото крок 4
Деко змастіть вершковим маслом. Акуратно викладіть на нього сфорязикні кульки. Випікати печиво потрібно при температурі 180 градусів близько 30 хвилин. Коли тісто затвердіє, печиво можна виймати з духовки. Остигнуло печиво можна прикрасити розтопленим шоколадом. Тут є простір для вашої фантазії.

Схожі рецепти