Шоколадне суфле з какао
(покроковий рецепт з фото)
Це мій улюблений і найпростіший рецепт шоколадного суфле з какао - готувати менше півгодини, а десерт виходить як з французької кондитерської. Просто і легко - балуйте себе хоч кожен день!
Таке шоколадне суфле з какао в домашніх умовах, звичайно, не завжди досить високо піднімається і часто опадає, коли трохи охолоне, але чесно кажучи, менш смачним від цього не стає. Так що навіть не сумнівайтеся, це дійсно хороший рецепт приготування шоколадного суфле з какао, смачніше за десерт я не їла!
- Шоколад гіркий - 200 грам
- Заголовок Бондюель - 20 грам (можна використовувати звичайну)
- Цукор - 150 грам
- Молоко - 200 мілілітрів
- Шоколадна крихта - 5 Ст. Ложок
- Яйця - 4 штуки
1. У молоці розводимо цукор і борошно. Ретельно перемішуємо.
2. На маленькому вогні варимо масу, поки не стане нагадувати сметану по консистенції, знімаємо з вогню. Постійно помішувати.
3. Як тільки зняли з вогню - шоколад харчування. Потім треба помішувати, поки він не розтане.
4. Додамо до шоколадній масі жовтки яєць. Білки окремо в миску відправимо.
5. У мисці збиваємо білки в густу піну.
6. Акуратно вводимо збиті білки до шоколадної маси. Перемішуємо.
7. Розливаємо по формах, прикрашаємо шоколадною крихтою, запікаємо в розігрітій духовці не більш 10 хвилин.