Рецепт Сирне суфле з какао фото

Сирне суфле з какао
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти , Какао , Сир
Дієтичне харчування , ПП рецепти
На полуденок , Для дітей
Десерти
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Для всіх любителів легких, повітряних і корисних десертів хочу розповісти, як приготувати сирне суфле з какао. Неймовірно апетитне, дуже смачне і настільки ніжне, що буквально тане в роті.

Опис приготування:

1. Насамперед потрібно замочити желатин. Найкраще розчинити його в невеликій кількості води. Згідно з інструкцією на упаковці, прогрійте його на вогні, якщо це необхідно.

2. Сир необхідно протерти через сито, а потім викладіть його в глибоку миску.

3. Додайте какао, акуратно все перемішайте.

4. За смаком всипте цукор або (щоб зробити десерт більш корисним і низькокалорійним) додайте мед.

5. За допомогою погружного блендера потрібно перетворити сирну масу в однорідне пюре. Поступово вливайте молоко, продовжуючи збивати.

6. В кінці влийте повністю розчинений желатин і збийте ще пару раз.

7. От і все, основа для суфле готова. Залишилося тільки підготувати формочки (силіконові для кексів або склянки, наприклад) і розлити по ним отриману масу.

8. Надішліть суфле в холодильник на 2-3 годину, щоб воно добре застигло.

Подавати до столу десерт можна як в формах, так і на тарілочках. За бажанням доповніть його Топпінг, свіжими ягодами або фруктами, наприклад.

Смачного!


  • Сир - 400 грам
  • Молоко - 0.5 склянки
  • Какао - 2 Ст. Ложки
  • Желатин - 1 Ст. Ложка
  • Цукор або мед - За смаком
1. Насамперед потрібно замочити желатин. Найкраще розчинити його в невеликій кількості води. Згідно з інструкцією на упаковці, прогрійте його на вогні, якщо це необхідно.

2. Сир необхідно протерти через сито, а потім викладіть його в глибоку миску.

3. Додайте какао, акуратно все перемішайте.

4. За смаком всипте цукор або (щоб зробити десерт більш корисним і низькокалорійним) додайте мед.

5. За допомогою погружного блендера потрібно перетворити сирну масу в однорідне пюре. Поступово вливайте молоко, продовжуючи збивати.

6. В кінці влийте повністю розчинений желатин і збийте ще пару раз.

7. От і все, основа для суфле готова. Залишилося тільки підготувати формочки (силіконові для кексів або склянки, наприклад) і розлити по ним отриману масу.

8. Надішліть суфле в холодильник на 2-3 годину, щоб воно добре застигло.

Подавати до столу десерт можна як в формах, так і на тарілочках. За бажанням доповніть його Топпінг, свіжими ягодами або фруктами, наприклад.

Смачного!

Схожі рецепти