Сирний торт з желатином
(покроковий рецепт з фото)
Цей торт своїми яскравими фарбами нагадує літо і може стати яскравим акцентом будь-якого святкового столу.
Торт виходить легкий і нежирний. Для його приготування не потрібно включати духовку. Желе різних кольорів розлити в ємності і залишити застигати в холодильнику. Сир, ванілін, молоко розтерти в міксері і додати розчинений в молоці желатин. Желе порізати кубиками, скласти в форму і залити сирною масою.
- Сир - 600 грам (знежирений)
- Молоко - 400 грам
- Цукор - 6 Ст. Ложок
- Ванілін - 1 Чайна ложка
- Желе - 4 штуки (різних квітів)
- Желатин - 20 грам
Желатин всипати в ємність з 250 мл молока і залишити на деякий час, щоб набряк.
Кожен колір желе розвести з водою, підігріти на слабкому вогні не доводячи до кипіння. Розлити в ємності і поставити в холодильник.
Коли желе застигне, зробити ножем "сітку", щоб відстані між лініями були приблизно 1, 5 см.
Сир, цукор, молоко, що залишилося перетерти в міксері або комбайні. Желатин, попередньо набряклий і розчинений в невеликій кількості води, тоненькою цівкою влити в сир, постійно перемішуючи.
Желе розділити на кубики
Кубики желе скласти в форму, залити все сирною масою і поставити в холодильник.
Застиглий в холодильнику торт викласти з форми на тарілку і подавати на стіл. Щоб легше було вибрати, форму можна на неськолко секунд опустити в гарячу воду, зверху накрити тарілкою і швидко перевернути. Смачного!