Рецепт Сирний торт з желатином фото

Сирний торт з желатином
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти , Сир , Молоко , Желатин
Страви без випічки
На святковий стіл
Випічка , Десерти , Торти , Желе
Кількість порцій: 9
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Цей торт своїми яскравими фарбами нагадує літо і може стати яскравим акцентом будь-якого святкового столу.

Опис приготування:

Торт виходить легкий і нежирний. Для його приготування не потрібно включати духовку. Желе різних кольорів розлити в ємності і залишити застигати в холодильнику. Сир, ванілін, молоко розтерти в міксері і додати розчинений в молоці желатин. Желе порізати кубиками, скласти в форму і залити сирною масою.

  • Сир - 600 грам (знежирений)
  • Молоко - 400 грам
  • Цукор - 6 Ст. Ложок
  • Ванілін - 1 Чайна ложка
  • Желе - 4 штуки (різних квітів)
  • Желатин - 20 грам
сирний торт з желатином - фото крок 1
Желатин всипати в ємність з 250 мл молока і залишити на деякий час, щоб набряк.
сирний торт з желатином - фото крок 2
Кожен колір желе розвести з водою, підігріти на слабкому вогні не доводячи до кипіння. Розлити в ємності і поставити в холодильник.
сирний торт з желатином - фото крок 3
Коли желе застигне, зробити ножем"сітку" , щоб відстані між лініями були приблизно 1, 5 см.
сирний торт з желатином - фото крок 4
Сир, цукор, молоко, що залишилося перетерти в міксері або комбайні. Желатин, попередньо набряклий і розчинений в невеликій кількості води, тоненькою цівкою влити в сир, постійно перемішуючи.
сирний торт з желатином - фото крок 5
Желе розділити на кубики
сирний торт з желатином - фото крок 6
Кубики желе скласти в форму, залити все сирною масою і поставити в холодильник.
сирний торт з желатином - фото крок 7
Застиглий в холодильнику торт викласти з форми на тарілку і подавати на стіл. Щоб легше було вибрати, форму можна на неськолко секунд опустити в гарячу воду, зверху накрити тарілкою і швидко перевернути. Смачного!

Схожі рецепти