Сирний крем з желатином
(покроковий рецепт з фото)
Цей крем готувати просто. З нього виходить смачний десерт або крем для торта.
Смачний і ніжний крем дуже просто приготувати вдома. З нього вийде відмінний десерт, якщо подати зі свіжими ягодами. А також цей крем стане в нагоді для торта, як ніжна прошарок між шарами. Рецепт приготування сирного крему з желатином дуже простий і приготувати його зможе будь-який. Як зробити сирний крем з желатином, я докладно виклав в рецепті з фото. Готуємо!
- Сир - 200-250 грам
- Вершки 33% - 200 мілілітрів
- Цукор - 0, 5 склянки
- Желатин - 10 грам
- Вода - 2 Ст. Ложки
Насамперед замочимо желатин в холодній кип'яченій воді.
Сир необхідно протерти через сито, щоб позбутися від крупинок.
Додаємо в сир половину цукру і перемішуємо.
Желатин розчиняємо нагріваючи на водяній бані.
Вершки збиваємо з цукром, що залишився .
Тонкою цівкою вливаємо желатин в сир і добре збиваємо.
Частинами додаємо збиті вершки до сиру з желатином і добре збиваємо-розмішуємо.