Сирний пудинг з желатином
(покроковий рецепт з фото)
Приготувати сирний пудинг з желатином дуже просто! Такий солодкий і красивий десерт можна подавати на святковий стіл або побалувати себе в звичайний день.
Перед вами - простий рецепт приготування сирного пудингу з желатином. Попередньо замочіть желатин, потім розчиніть його в молоці, не доводячи масу до кипіння. Сир змішайте з цукром, додайте молочну масу. Поставте пудинг в холодильник для застигання. Готовий пудинг прикрасьте ягодами або фруктами. Хай щастить!
- Сир - 0, 5 кілограма
- Молоко - 1 Склянка
- Цукор - 0, 5 склянки
- Желатин - 2 Ст. Ложки
- Ягоди або фрукти - За смаком (для прикраси)
Замочуємо желатин у воді приблизно на 40 хвилин.
За допомогою міксера змішуємо сир з цукром. Повинна вийде однорідна маса без грудочок.
Молоко змішайте з желатином, поставте на повільний вогонь і, помішуючи, розчиніть весь желатин, не доводячи до кипіння молоко. Змішуємо молочну суміш з сирною, отриману масу ставимо в холодильник. Коли маса застигне, прикрасьте пудинг будь-якими ягодами або фруктами. Смачного!