Сирний суп з копченостями
(покроковий рецепт з фото)
Якщо у вас за планом сирний суп з копченостями - Будьте готові, що на аромат з кухні підтягнеться вся сім'я. А то і сусіди. Ситний суп з ніжними вершково-сирними нотками нікого не залишить байдужим.
Сирний суп з копченостями - ідеальний варіант компромісу для сімейного обіду. Дуже ситний, він сподобається чоловікам наявністю м'ясних делікатесів. Милі пані оцінять чудове поєднання двох сирів - твердого пармезану і вершкового плавленого сиру. Готується він досить швидко, але з'їдається ще швидше. Отже, розповідаю як зробити сирний суп з копченостями - читайте і запам'ятовуйте!
- Куряче філе - 200 грам
- Картопля - 200 грам
- Морква - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Плавлений сир - 4 Ст. Ложки
- Пармезан - 80 грам
- Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
- Мисливські ковбаски - 4 штуки
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Зелень - За смаком
Куряче філе вимити, покласти в каструлю, залити водою і варити протягом 30 хвилин, знімаючи піну.
Картопля вимити, почистити, нарізати кубиками.
Цибулю почистити, дрібно нарізати.
Морква вимити, почистити, натерти на крупній тертці.
Мисливські ковбаски почистити, якщо треба, порізати.
У сковороду покласти вершкове масло, прогріти, додати цибулю, обсмажити до прозорості.
До цибулі в сковороду додати натерту моркву, обсмажити до золотистого кольору.
Дістати з бульйону філе, нарізати його кубиками, покласти назад. Туди ж додати нарізану картоплю. Варити 20 хвилин.
Зелень вимити, дрібно нарізати.
У каструлю покласти обсмажені овочі, нарізану ковбасу і плавлений сир. Добре перемішати, варити 3 хвилини.
Натерти на тертці пармезан, додати його в суп.
Добре все розмішати, зняти з вогню. Розлити по тарілках, посипати зеленню. Подавати з сухариками. Смачного!