Сирний рулет
(покроковий рецепт з фото)
Цю класичну закуску повинен знати кожен кулінар. Сир завжди буде головним продуктом, який поєднується з величезною кількістю інших інгредієнтів і добре підходить до багатьох страв.
Сьогодні ви дізнаєтеся досить незвичайний рецепт, але з давно знайомих продуктів. Нижче я поділилася тим, як приготувати сирний рулет. Робити ми його будемо з яєць, майонезу і плавленого сиру. Начинку будемо загортати в швидко приготоване тісто-омлет, яке будемо запікати в духовці. Має вийти дуже ніжно!
- Яйце - 4 штуки
- Плавлений сир - 2 штуки
- Майонез - 175 грам
- Часник - 2 зубчики
- Кріп - 0, 5 пучка
- Сіль - За смаком
Яйця збийте міксером з майонезом (125 м) і сіллю. Деко застеліть пергаментом, вилийте на нього яєчну суміш. Запікайте її 10 хвилин при 180 градусах. Потім дайте охолонути.
Приготуйте начинку. Натріть сирки на крупній тертці. Додайте до них подрібнений часник і нарізану зелень. Перемішайте і намажте начинку на остиглий омлет.
Тепер поверніть все в рулет і харчову плівку. Залиште ненадовго в холодильнику. Потім наріжте, посипте зеленню і подавайте до столу.