Рецепт Домашній сирний рулет фото

Домашній сирний рулет
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Борошно , Молочні продукти , Сир , Згущене молоко
Низькокалорійні , ПП рецепти
На полуденок , Для дітей , На сніданок
Випічка , Пироги
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Для сімейного чаювання найкраще підійдуть не кремові торти, а смачні рулети. Хочу поділитися рецептом, як приготувати домашній сирний рулет з шоколадом і джемом, який сподобається всім.

Опис приготування:

Я випікала рулет в листі 37*27 см, шар тіста вийшов близько 5 мм.

Якщо у вашої духовки немає режиму 300 градусів, випікайте при максимальній температурі.

Варення або джем виберіть на свій розсуд. Якщо не хочете з другого коржа робити крихту, зробіть з нього другий рулет

  • Яйце - 2 штуки
  • Згущене молоко - 400 грам
  • Сіль - 1 щіпка
  • Ваніль - 1 щіпка
  • Борошно - 1, 5 склянки
  • Крем - 200 грам
  • Сир - 200 грам
  • Цукрова пудра - 50 грам
  • Розпушувач - 1, 5 чайних ложки
  • Шоколад - 100 грам (будь-який на ваш смак)
  • Джем - За смаком
  • Вершкове масло - 1 Чайна ложка
домашній сирний рулет - фото крок 1
1. Збийте 2 яйця, щоб вони посвітліли і збільшилися в обсязі. Потім частинами вводите згущене молоко, збиваючи міксером на високій швидкості.
домашній сирний рулет - фото крок 2
2. У тісто відправте дрібку солі і ванілі. Борошно просійте двічі. Половину відправте в чашу міксера, перемішайте.
домашній сирний рулет - фото крок 3
3. Потім другу половину разом з розпушувачем додайте в тісто. Вимішуйте до однорідного стану. Тісто має вийти тягучим.
домашній сирний рулет - фото крок 4
4. Деко змастіть повністю вершковим або соняшниковою олією і застеліть пергаментом. Рівномірно розподіліть тісто по всьому листу. Шар повинен бути до 1 см.
домашній сирний рулет - фото крок 5
5. Деко ставте в розпечену духовку. Розігрійте її до 300 градусів і випікайте рулет 7-10 хвилин. Готовий рулет перекладіть на решітку і накрийте вологим вафельним рушником до повного охолодження.
домашній сирний рулет - фото крок 6
6. Збийте міксером сметану протягом 2-3 хвилин, а потім додайте цукрову пудру, перемішуючи до повного її розчинення. Потім відправте в чашу міксера сирну масу, заздалегідь перебиту блендером в крем. Все змішайте.
домашній сирний рулет - фото крок 7
7. Остиглий корж розріжте на 2 частини хлібним ножем. Змастіть його варенням або джемом.
домашній сирний рулет - фото крок 8
8. Другим шаром нанесіть сирну начинку, не доходячи до країв. Перекладіть корж на вафельний рушник і з його допомогою згорніть рулет.
домашній сирний рулет - фото крок 9
9. Кремом, що залишився змастіть рулет зверху і відправте його в холодильник.
домашній сирний рулет - фото крок 10
10. Другу половину коржа докладний в блендері в дрібну крихту. Шоколадку натріть на дрібну тертку.
домашній сирний рулет - фото крок 11
11. Присипте рулет крихтою, а потім шоколадом. Після того, як він постоїть в холодильнику 2 годину, його можна сміливо їсти

Схожі рецепти