Домашній рулет до чаю
(покроковий рецепт з фото)
Перед вами простий, але дуже апетитний варіант, як приготувати домашній рулет до чаю. Класний рецепт десерту для всієї родини без зайвого клопоту ніколи не буде зайвим, тому запам'ятовуємо рецепт!
Перед вами рецепт приготування домашнього рулету до чаю без цукру. Замість нього ви можете взяти стевію або будь-який інший замінник, який є у вас під рукою. Також ви легко можете використовувати цукор або цукрову пудру, наприклад. Крем може бути не тільки вершковим, також прекрасно підійде ягідний, наприклад.
- Яйце - 3 штуки
- Ванільний екстракт - 1 Чайна ложка
- Шоколад - 100 грам
- Борошно - 70 грам (приблизно)
- Вершкове масло - 100 грам
- Вершки - 100 мілілітрів
- Цукор - За смаком (або цукрозамінник)
1. Ось набір всіх необхідних продуктів.
2. Жовтки в невеликій мисці збийте з ванільною есенцією.
3. Додайте цукор або замінник.
4. Збивайте 3-4 хвилини на середній швидкості, щоб маса побіліла.
5. Додайте розтоплений шоколад або какао.
6. Збийте до однорідності і всипте просіяне борошно.
7. Додайте розтоплене масло.
8. Паралельно в окремій мисочці збийте білки в щільну піну.
9. З'єднайте білки з тестом, акуратно перемішайте до однорідності.
10. Деко застеліть пергаментом і змастіть маслом. Викладіть тісто і відправте його в розігріту до 200 градусів духовку.
11. Випікайте 15-20 хвилин до готовності.
12. Після акуратно згорніть готовий корж в рулет і залиште його приблизно на годинку постояти.
13. Вершки збийте зі стевією або цукром, змастіть вийшов кремом корж.
14. Знову поверніть тісто з кремом в рулет і відправте в холодильник ще на годинку.
15. Ось і весь секрет, як приготувати домашній рулет до чаю. Пригощайтеся!