Рецепт Рулет до чаю фото

Рулет до чаю
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Борошно , Молочні продукти , Вершки , Яйця
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування
На полуденок , Для дітей , Десерт , Полудень
Випічка , Солодке , Пироги , Страви з начинкою
Кількість порцій: 8
Час приготування: 1 г. 40 хв.

Один з моїх улюблених десертів - це ніжний бісквітний рулет з комбінованою начинкою з полуничного варення і збитих вершків. Насолоджуйтесь рецептом смачної випічки, як приготувати рулет до чаю.

Опис приготування:

Для рулету можна використовувати будь-який наповнювач: свіжі ягоди або варення, крем або згущене молоко. Рулет потрібно гарненько остудити, а потім вже розподілити начинку. Якщо не з'їли відразу, зберігайте рулет в холодильнику, обернувши в фольгу або пергамент, щоб він не обвітрилася.

  • Яйця - 6 штук
  • Цукрова пудра - 145 грам(115 грам для тіста, 30 грам для начинки)
  • Борошно - 0, 5 склянки
  • Полуничне варення - 300 грам
  • Вершки - 1 Склянка
рулет до чаю - фото крок 1
1. Вимийте яйця, потім відокремте білки від жовтків, білки відправте в холодильник.
рулет до чаю - фото крок 2
2. У миску до жовтків додайте 115 грам цукрової пудри.
рулет до чаю - фото крок 3
3. За допомогою електричного міксера гарненько збийте вміст миски до освіти світлої маси.
рулет до чаю - фото крок 4
4. Просійте борошно і додайте в миску до жовтків і цукрового піску, перемішайте до утворення однорідної маси.
рулет до чаю - фото крок 5
5. Дістаньте білки і збийте їх до утворення пишної маси, потім акуратно перекладіть білки в жовтки і перемішайте лопаткою.
рулет до чаю - фото крок 6
6. Має вийти однорідне тісто без грудочок.
рулет до чаю - фото крок 7
7. Відміряйте пергамент за формою дека, змастіть його рослинним маслом.
рулет до чаю - фото крок 8
8. Викладіть тісто на деко і розподіліть його в один рівномірний шар. Випікайте в розігрітій до 180 градусів духовці 15-17 хвилин.
рулет до чаю - фото крок 9
9. Чистий кухонний рушник застеліть пергаментом, посипте цукровою пудрою і викладіть на нього бісквітний корж.
рулет до чаю - фото крок 10
10. Зніміть пергамент, на якому випікали бісквіт і акуратно згорніть його в рулет.
рулет до чаю - фото крок 11
11. Залиште до охолодження, потім розгорніть і змастіть шаром полуничного варення.
рулет до чаю - фото крок 12
12. Вершки збийте з цукровою пудрою і викладіть їх рівномірно поверх варення.
рулет до чаю - фото крок 13
13. Акуратно загорніть рулет і залиште ненадовго, щоб рулет просочився.
рулет до чаю - фото крок 14
14. Наріжте випічку шматочками і подавайте до столу.

Схожі рецепти