Рулет до чаю
(покроковий рецепт з фото)
Один з моїх улюблених десертів - це ніжний бісквітний рулет з комбінованою начинкою з полуничного варення і збитих вершків. Насолоджуйтесь рецептом смачної випічки, як приготувати рулет до чаю.
Для рулету можна використовувати будь-який наповнювач: свіжі ягоди або варення, крем або згущене молоко. Рулет потрібно гарненько остудити, а потім вже розподілити начинку. Якщо не з'їли відразу, зберігайте рулет в холодильнику, обернувши в фольгу або пергамент, щоб він не обвітрилася.
- Яйця - 6 штук
- Цукрова пудра - 145 грам(115 грам для тіста, 30 грам для начинки)
- Борошно - 0, 5 склянки
- Полуничне варення - 300 грам
- Вершки - 1 Склянка
1. Вимийте яйця, потім відокремте білки від жовтків, білки відправте в холодильник.
2. У миску до жовтків додайте 115 грам цукрової пудри.
3. За допомогою електричного міксера гарненько збийте вміст миски до освіти світлої маси.
4. Просійте борошно і додайте в миску до жовтків і цукрового піску, перемішайте до утворення однорідної маси.
5. Дістаньте білки і збийте їх до утворення пишної маси, потім акуратно перекладіть білки в жовтки і перемішайте лопаткою.
6. Має вийти однорідне тісто без грудочок.
7. Відміряйте пергамент за формою дека, змастіть його рослинним маслом.
8. Викладіть тісто на деко і розподіліть його в один рівномірний шар. Випікайте в розігрітій до 180 градусів духовці 15-17 хвилин.
9. Чистий кухонний рушник застеліть пергаментом, посипте цукровою пудрою і викладіть на нього бісквітний корж.
10. Зніміть пергамент, на якому випікали бісквіт і акуратно згорніть його в рулет.
11. Залиште до охолодження, потім розгорніть і змастіть шаром полуничного варення.
12. Вершки збийте з цукровою пудрою і викладіть їх рівномірно поверх варення.
13. Акуратно загорніть рулет і залиште ненадовго, щоб рулет просочився.
14. Наріжте випічку шматочками і подавайте до столу.