Швидкі рулети до чаю
(покроковий рецепт з фото)
Запрошуючи на чаювання друзів, завжди хочеться порадувати домашньою випічкою, але через нескінченні справ на неї зазвичай не вистачає часу. У цьому ж смачне рецепті часу знадобиться 30 хвилин.
Цей рецепт дійсно дуже простий, а рулет - смачний. Часу на його приготування треба зовсім небагато. Складові, які тут присутні, використовуються в мінімальних кількостях. До того ж, цей швидкий рулетик до чаю із задоволенням можуть спробувати ті, хто вважає за краще «сидіти» на дієті. Адже тісто виходить дуже легким і повітряним. У ньому немає ні жиру, ні дріжджів. Джем можна підбирати на власний смак. Але аромат чорної або червоної смородини найбільше імпонує цього чудового рулету. Втім, підійде ваше найулюбленіше домашнє варення.
- Борошно пшеничне - 1, 5 склянки
- Цукор - 1 Склянка (пісок)
- Яйце - 3 штуки
- Ванільний цукор - 10 грам
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Горіхи - 0, 5 склянки
- Джем - 1 Склянка
- Сіль - За смаком
- Вершкове масло - 15 грам
1. Збийте охолоджені яйця з цукром. Додайте ванільний цукор. У півтори склянки борошна всипте розпушувач і трохи солі. Все з'єднайте зі збитими яйцями.
2. Застеліть деко промасленим пекарської папером. Вилийте на неї тісто.
3. Розподіліть рівномірно (тонким шаром) тісто. Випікайте не більше 10 хвилин при 200-х градусах.
4. Дрібно порубати очищені горіхи. Дістаньте готовий корж і швидко намажте його джемом (поки він гарячий). Зверху розподіліть горіхи. Акуратно загорніть рулет.
5. Остудіть. Посипте цукровою пудрою. Тепер, коли ви знаєте, як приготувати швидкі рулети до чаю, пора запрошувати на чаювання своїх друзів, щоб пригостити їх власної випічкою.