Домашній рулет
(покроковий рецепт з фото)
Думаєте, тільки в магазині можна купити смачний і ніжний рулет? А ось і не вгадали! Я розповім, як приготувати домашній рулет, він навіть краще, ніж з супермаркету! Спробуйте, це легко і смачно!
Така випічка виходить дуже смачною і ніжною, тому я із задоволенням розповім, як приготувати домашній рулет! ніжний бісквіт, тонкий шар варення (до речі, рекомендую тут брати дуже густе і кислувате варення, воно буде "звучати" найкраще) і прикраса - геніально!
- Борошно - 1.5 склянки
- Крем - 1 Склянка
- Яйця - 4 штуки
- Варення - 7 Ст. Ложок
- Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
- Цукор - 2/3 склянки
1. Для початку дуже ретельно перетираємо яйця з цукром. Маса повинна біліть і збільшитися в обсязі. Далі додамо борошно і сметану. Ретельно перемішати.
2. Деко змазати маслом. Тісто розливаємо по листу. Випікаємо десь 15 хвилин при 190 градусах в духовці.
3. Далі змажемо вийшов бісквіт варенням і акуратно згортаємо в рулет.
4. Рулет, цілком імовірно, може зверху трохи потріскатися. Щоб приховати такий неестетичний вигляд і надати рулету святковий образ, прикрасьте зверху блюдо потоками розтопленого шоколаду і посипте цукровою пудрою.
5. Ну, от і все! Рекомендую рулет потримати в холодильнику як мінімум годину перед подачею, а тільки потім нарізати шматочками і пригощати рідних та близьких!