Сирний крем зі згущеним молоком
(покроковий рецепт з фото)
Сирний крем зі згущеним молоком дуже популярний в кулінарії багатьох країн. Його можна використовувати як для доповнення різних солодких страв, таких як торти або тістечка, або ж подавати самостійно.
Якщо вам хочеться дізнатися, як приготувати сирний крем зі згущеним молоком, то ви можете зробити його, слідуючи підказкам з цього рецепта. Цей крем виходить густим і ароматним, він чудово підходить для будь-яких кондитерських виробів.
- Борошно - 6 Ст. Ложок
- Сир - 500 грам
- Згущене молоко - 200 грам
- Цукор - 1, 5 склянки
- Вершкове масло - 6 Ст. Ложок
- Желатин - 2 Ст. Ложки
- Ванілін - 1 Чайна ложка
- Молоко - 350 мілілітрів
- Яйця - 8 штук
1
У каструльці змішайте молочко і борошно так, щоб не залишилося грудочок. Поставте на плиту і доведіть до кипіння. Як тільки вміст каструльки закипить, зніміть її з вогню і остудіть.
2
В окремій мисці збийте міксером жовтки з цукром, поки вони не побіліють і не стануть пишною масою.
3
Сир перетріть через сито або ж пропустіть через м'ясорубку кілька разів. Додайте його до збитих жовтків. Також додайте до них розтоплене вершкове масло і згущене молоко.
4
У сирну масу влийте молоко з борошном. Всипте ванілін або ванільний цукор, гарненько перемішайте всі інгредієнти.
5
В окремому посуді залийте дві столові ложки желатину водою і розмішайте до повного його розчинення.
6
Охолоджені білки збийте міксером на максимальній швидкості до стійких піків.
7
До крему додайте желатин і збиті білки, акуратно введіть їх дерев'яною лопаткою або ложкою, щоб вони не осіли.