Сирні трояндочки
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 5-8
Час приготування: 1 г. 0 хв.
Красиве і смачне печиво - сирні трояндочки. Готуються вони на основі сиру, маргарину, яєць і борошна. Швидко і просто, а результат порадує не тільки око, але і смакові рецептори.
Опис приготування:
Цікавий рецепт приготування печива з сиру, яєць, цукру і борошна. Його можна урізноманітнити кремом, який готується з сиру, родзинок і сметани і додається в середину. Також центр можна присипати цукром, а якщо захочеться, то після запікання спробуйте додати будь-який крем на ваш смак.
- Сир - 300 грам
- Маргарин або вершкове масло - 250 грам
- Яйця - 2 штуки
- Цукор - 1 склянок
- Ванільний цукор - 1 За смаком
- Борошно - 3-4 склянки
- Цукрова пудра - 1 За смаком (для присипки)
1. Сир я брала звичайний з пачки, але можна брати домашній і більш рихлістий (тоді печиво вийде смачніше). Отже, змішуємо сир з яйцями, а також зі звичайним і ванільним цукром.
2. Додаємо соду і борошно, замішуємо тісто. Борошно краще просіяти через сито.
3. Тісто слід добре вимісити. Воно виходить еластичним, не повинно липнути до руками. Потім розгортаємо пласт товщиною не більше 0, 5 см. За допомогою підручних засобів вирізаємо кружечки діаметром 6-8см.
4. Тепер беремо 4 кружечка. Вони будуть основою для наших майбутніх «трояндочок». Викладаємо кружечки внахлест, після чого загортаємо їх трубочкою.
5. Розрізаємо навпіл і викладаємо на деко.
6. Ось такі гарні виходять сирні трояндочки.
7. Деко краще застелити пергаментним папером, щоб печиво не пригоріло. Відправляємо наші заготовки в розігріту до 180 градусів духовку на 25 хвилин.
8. Після запікання даємо їм трохи охолонути, після чого викладаємо на блюдо і посипаємо при бажанні цукровою пудрою.