Сирні трояндочки
(покроковий рецепт з фото)
Красиве і смачне печиво - сирні трояндочки. Готуються вони на основі сиру, маргарину, яєць і борошна. Швидко і просто, а результат порадує не тільки око, але і смакові рецептори.
Цікавий рецепт приготування печива з сиру, яєць, цукру і борошна. Його можна урізноманітнити кремом, який готується з сиру, родзинок і сметани і додається в середину. Також центр можна присипати цукром, а якщо захочеться, то після запікання спробуйте додати будь-який крем на ваш смак.
- Сир - 300 грам
- Маргарин або вершкове масло - 250 грам
- Яйця - 2 штуки
- Цукор - 1 склянок
- Ванільний цукор - 1 За смаком
- Борошно - 3-4 склянки
- Цукрова пудра - 1 За смаком (для присипки)

1. Сир я брала звичайний з пачки, але можна брати домашній і більш рихлістий (тоді печиво вийде смачніше). Отже, змішуємо сир з яйцями, а також зі звичайним і ванільним цукром.

2. Додаємо соду і борошно, замішуємо тісто. Борошно краще просіяти через сито.

3. Тісто слід добре вимісити. Воно виходить еластичним, не повинно липнути до руками. Потім розгортаємо пласт товщиною не більше 0, 5 см. За допомогою підручних засобів вирізаємо кружечки діаметром 6-8см.

4. Тепер беремо 4 кружечка. Вони будуть основою для наших майбутніх «трояндочок». Викладаємо кружечки внахлест, після чого загортаємо їх трубочкою.

5. Розрізаємо навпіл і викладаємо на деко.

6. Ось такі гарні виходять сирні трояндочки.

7. Деко краще застелити пергаментним папером, щоб печиво не пригоріло. Відправляємо наші заготовки в розігріту до 180 градусів духовку на 25 хвилин.

8. Після запікання даємо їм трохи охолонути, після чого викладаємо на блюдо і посипаємо при бажанні цукровою пудрою.