Сирні рогалики з повидлом
(покроковий рецепт з фото)
Це дуже простий і легкий у приготуванні рецепт. Якщо ви тільки починаєте знайомитися з випічкою, то такі рогалики ідеально знадобляться для проби. Вони смачні і хрусткі, ідеальні до чаю або кави.
Якщо у вас під рукою немає вершкового масла, то його з успіхом можна замінити маргарином. Багато господинь роблять ці рогалики з різними начинками. Ви також можете покласти в них згущене молоко, ягоди, фрукти. Щоб дізнатися, як приготувати сирні рогалики з повидлом, прочитайте цей простий рецепт.
- Борошно пшеничне вищого ґатунку - 100 грам
- Сир - 100 грам
- Вершкове масло - 100 грам
- Куряче яйце - 1 штука
- Сіль - 1 щіпка
- Цукор - За смаком
- Povidlo - 50 грам
Сир з борошном викладіть в миску. Краще використовувати домашній сир, але підійде і магазинний в брикетах або розсипчастий. Додайте до сиру дрібку солі і нарубані кубиками холодне вершкове масло.
Руками перетріть сир з маслом в однорідну масу. Потім візьміть сире куряче яйце, відокремте жовток від білка і додайте жовток до сиру з маслом.
Замісити досить щільне тісто. Потім скачайте його в кулю, оберніть харчовою плівкою і покладіть в холодильник на годину.
Коли тісто охолоне, звільніть його від плівки, викладіть на робочу поверхню і розкачати в пласт. Розріжте тісто на прямокутники, посипте їх цукром, викладіть по ложці повидла і скрутіть тісто в рогалики.
Викладіть рогалики на застелений пергаментом деко. Розігрійте духовку до двохсот градусів і випікайте вироби близько п'ятнадцяти хвилин.