Рецепт Пісочні рогалики з повидлом фото

Пісочні рогалики з повидлом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Пісочне тісто
Вегетаріанське харчування
На полуденок
Випічка , Солодке , Рогалики
Кількість порцій: 5
Час приготування: 1 г. 20 хв.

Рогалики частенько готувала моя бабуся, вони робляться навіть простіше, ніж пиріжки. Зробіть і ви такі за рецептом, як приготувати пісочний рогалики з повидлом. Дуже смачна домашня випічка.

Опис приготування:

Тісто для рогаликів можна купити готове, а можна зробити його самостійно. Підійде пісочне, дріжджове, листкове і навіть пісне. У мене було полуничне повидло, але його можна замінити абрикосовим, сливовим або будь-яким іншим за смаком. Такі рогалики можна зберігати кілька днів.

  • Вершкове масло - 60 грам
  • Жовток - 1 штука
  • Цукор - 1/4 склянки
  • Борошно - 1 Склянка
  • Povidlo - За смаком
пісочні рогалики з повидлом - фото крок 1
1. Змішайте вершкове масло з жовтком і цукром, додайте борошно і замісіть тісто. Розкачайте тісто в пласт товщиною близько 3 мм. Ножем виріжте трикутники.
пісочні рогалики з повидлом - фото крок 2
2. На широкий край кожного викладіть трохи повидла.
пісочні рогалики з повидлом - фото крок 3
3. Почніть згортати від широкого краю, формуючи рогалики.
пісочні рогалики з повидлом - фото крок 4
4. Викладіть рогалики на деко з пергаментом.
пісочні рогалики з повидлом - фото крок 5
5. Запікайте їх в розігрітій до 170 градусів духовці 30-40 хвилин. Подавайте їх відразу або після охолодження.

Схожі рецепти