Рогалики з маргарином та повидлом
(покроковий рецепт з фото)
Варення не так часто використовують для випічки, у деяких воно роками припадає пилом у коморі. Рекомендую вам відмінний десерт до чаю. Розповім рецепт, як приготувати рогалики з повидлом на маргарині.
У холодильнику не було масла, тому довелося взяти маргарин, але результат мене не розчарував. Тісто добре замішувати, воно м'яке і еластичне. Рогалики вийшли дуже смачними, рум'яними. Можна замість повидла використовувати шоколад, мармелад, а можна зробити для них крем.
- Маргарин - 200 грам
- Крем - 200 грам
- Яйця - 1 штука
- Сіль - 1 щіпка
- Борошно - 550 грам
- Povidlo - За смаком
1. У миску викладіть маргарин, додайте до нього сметану, яйця і дрібку солі.
2. Просійте борошно і замісіть тісто, спершу воно буде розсипатися, а потім збереться в єдиний кому.
3. Розділити тісто 5 частин, сформуйте кульки з кожної.
4. Кожна кулька розкачайте в невелику коржик, потім наріжте від центру до краю клинами, як піцу. На широкий край викладіть повидло, те ж саме виконайте і з іншими частинами тесту.
5. Скатайте рогалики (від широкого краю до вузькому). Застеліть деко пергаментом, викладіть рогалики.
6. Надішліть деко в розігрітий до 200 градусів духовку на 25 хвилин, а потім перекладіть з дека і подавайте відразу.