Рецепт Класичні рогалики з повидлом фото

Класичні рогалики з повидлом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Пісочне тісто
Вагітним і годуючим
На полуденок
Випічка , Солодке , Рогалики
Кількість порцій: 5-8
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Найпростіший рогаликів, за яким випічка виходить завжди! Крихке пісочне печиво у вигляді рогаликів - ласощі до чаю для всієї родини. Тісто готується швидко і дуже просто!

Опис приготування:

Якщо хочете приготувати швидку випічку до чаю, пропоную рецепт рогаликів, які завжди виходять на 100%. Рогалики можна готувати різними способами: з дріжджового, листкового або пісочного, як в даному рецепті, тесту. Пригощайтеся!

  • Маргарин - 200 грам
  • Крем - 200 грам
  • Борошно - 2, 5 склянки
  • Сода - 0, 5 чайних ложки
  • Povidlo - 100 грам
  • Цукрова пудра - 30-50 грам
класичні рогалики з повидлом - фото крок 1
1. Підготуйте всі інгредієнти.
класичні рогалики з повидлом - фото крок 2
2. Змішайте маргарин кімнатної температури з борошном до стану крихти. Потім додайте сметану і соду, замісіть тісто.
класичні рогалики з повидлом - фото крок 3
3. За консистенцією тісто виходить еластичним і тугим. Надішліть його на 30 хвилин в холодильник, щоб маргарин трохи"взявся" .
класичні рогалики з повидлом - фото крок 4
4. Розділіть тісто на рівні частини, розкачайте кожну частину в пласт. Він повинен бути дуже тонкий. Викладіть начинку - повидло.
класичні рогалики з повидлом - фото крок 5
5. Загорніть рогалики і викладіть на деко, змащений олією. Надішліть в розігріту до 180 градусів духовку на 25 хвилин.
класичні рогалики з повидлом - фото крок 6
6. Після запікання дайте рогалик охолонути, а після посипте цукровою пудрою. Якщо це зробити на гаряче тісто, то пудра відразу розтане.

Схожі рецепти