Класичні рогалики з повидлом
(покроковий рецепт з фото)
Найпростіший рогаликів, за яким випічка виходить завжди! Крихке пісочне печиво у вигляді рогаликів - ласощі до чаю для всієї родини. Тісто готується швидко і дуже просто!
Якщо хочете приготувати швидку випічку до чаю, пропоную рецепт рогаликів, які завжди виходять на 100%. Рогалики можна готувати різними способами: з дріжджового, листкового або пісочного, як в даному рецепті, тесту. Пригощайтеся!
- Маргарин - 200 грам
- Крем - 200 грам
- Борошно - 2, 5 склянки
- Сода - 0, 5 чайних ложки
- Povidlo - 100 грам
- Цукрова пудра - 30-50 грам
1. Підготуйте всі інгредієнти.
2. Змішайте маргарин кімнатної температури з борошном до стану крихти. Потім додайте сметану і соду, замісіть тісто.
3. За консистенцією тісто виходить еластичним і тугим. Надішліть його на 30 хвилин в холодильник, щоб маргарин трохи "взявся" .
4. Розділіть тісто на рівні частини, розкачайте кожну частину в пласт. Він повинен бути дуже тонкий. Викладіть начинку - повидло.
5. Загорніть рогалики і викладіть на деко, змащений олією. Надішліть в розігріту до 180 градусів духовку на 25 хвилин.
6. Після запікання дайте рогалик охолонути, а після посипте цукровою пудрою. Якщо це зробити на гаряче тісто, то пудра відразу розтане.