Рецепт Сирні млинці фото

Сирні млинці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Молочні продукти, Сир
Вегетаріанське харчування
На полуденок, На сніданок
Випічка, Млинці

Рецепт приготування сирних млинчиків. Ніжні, пікантні, і дуже смачні сирні млинці можна приготувати буквально за п'ятнадцять-двадцять хвилин.

Для приготування сирних млинчиків в даному рецепті використовують адигейський сир, пшеничне борошно, яйця, кефір або сметану, і шпинат. Такі млинці відмінно підійдуть до сніданку.

  • Кефір (крем) - 50 грам
  • Сир Адигейський - 200 грам
  • Рослинна олія - За смаком (для смаження)
  • Яйця - 2 штуки
  • Сіль - 1/6 чайних ложки
  • Пшеничне борошно - 0, 5 склянки
  • Зелена цибуля, пучок - 1 штука
  • Шпинат, пучок - 1 штука
сирні млинці - фото крок 1
1. Промиваємо шпинат і зелену цибулю, потім дрібно нарізаємо. На розігрітій сковороді в рослинному маслі злегка обсмажуємо, на середньому вогні, приблизно хвилини дві, помішуючи. Потім остудити.
сирні млинці - фото крок 2
2. На великій тертці натираємо адигейський сир (адигейський сир можна замінити бринзою, солити тісто тоді не треба).
сирні млинці - фото крок 3
3. У мисці змішуємо всі приготовані інгредієнти (сметану можна додавати замість кефіру).
сирні млинці - фото крок 4
4. Все гарненько треба перемішати. За консистенцією тісто має нагадувати густу сметану.
сирні млинці - фото крок 5
5. На розігрітій сковороді з рослинним маслом смажимо млинці (столовою ложкою набираємо тісто і викладаємо на сковороду). Смажимо до появи золотистого кольору.
сирні млинці - фото крок 6
6. На тарілку викладаємо готові млинці. Можна скропити соєвим соусом і посипати паприкою.

Схожі рецепти