Сирні млинці
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування сирних млинчиків. Ніжні, пікантні, і дуже смачні сирні млинці можна приготувати буквально за п'ятнадцять-двадцять хвилин.
Для приготування сирних млинчиків в даному рецепті використовують адигейський сир, пшеничне борошно, яйця, кефір або сметану, і шпинат. Такі млинці відмінно підійдуть до сніданку.
- Кефір (крем) - 50 грам
- Сир Адигейський - 200 грам
- Рослинна олія - За смаком (для смаження)
- Яйця - 2 штуки
- Сіль - 1/6 чайних ложки
- Пшеничне борошно - 0, 5 склянки
- Зелена цибуля, пучок - 1 штука
- Шпинат, пучок - 1 штука
1. Промиваємо шпинат і зелену цибулю, потім дрібно нарізаємо. На розігрітій сковороді в рослинному маслі злегка обсмажуємо, на середньому вогні, приблизно хвилини дві, помішуючи. Потім остудити.
2. На великій тертці натираємо адигейський сир (адигейський сир можна замінити бринзою, солити тісто тоді не треба).
3. У мисці змішуємо всі приготовані інгредієнти (сметану можна додавати замість кефіру).
4. Все гарненько треба перемішати. За консистенцією тісто має нагадувати густу сметану.
5. На розігрітій сковороді з рослинним маслом смажимо млинці (столовою ложкою набираємо тісто і викладаємо на сковороду). Смажимо до появи золотистого кольору.
6. На тарілку викладаємо готові млинці. Можна скропити соєвим соусом і посипати паприкою.