Сирні млинці «суміш»
(покроковий рецепт з фото)
Хочу поділитися з вами легким рецептом, як приготувати сирні оладки "мікс" . Вони виходять дуже смачними і сирними. Чеддер змішується з картопляним пюре, а всередині - розплавлена моцарелла.
Чим хороший цей рецепт? У ньому мінімум борошна і масла, а запікати оладки ми будемо в духовці. Хоча за бажанням, звичайно, можна і посмажити. Моїм дітям дуже подобається такі сирні оладки. Я їх часто готую, коли залишається картопляне пюре. Приємних вам клопоту на кухні!
- Картопляне пюре - 300 грам
- Борошно - 1-2 Ст. Ложок
- Яйце - 1 штука
- Бекон - 6 скибочок
- Schnitt повідомив AFP-цибуля - 1 пучок
- Моцарелла - 100 грам
- Чеддер - 100 грам
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком
- Масло рослинне - 1 Ст. Ложка (для смаження)
Підготуйте необхідні продукти. Духовку дозволите на 180 ° С.
Суху сковороду нагрійте. Бекон подрібніть і обсмажте до рум'яної скоринки.
Зелень подрібніть, сир натріть на дрібній тертці. Змішайте всі інгредієнти, крім моцарели. Муки додайте спочатку 1 ст. Л., перемішайте. За необхідності додайте ще 1 ст. L.
Візьміть трохи сирного "тесту", сформуйте коржик. Покладіть в її центр 1 ç.l. Тертої моцарели, сформуйте оладок трикутної форми.
Пергамент для випічки змастіть рослинною олією, помістіть на нього сирні заготовки і випікайте в розігрітій духовці протягом 20-30 хвилин.
Подавайте з зеленню і консервованими томатами.
Смачного!