Сирні коржики з начинкою
(покроковий рецепт з фото)
Домашні сирні коржики з начинкою готуються досить швидко. Начинкою таких коржів можуть бути різні інгредієнти: шинка, сир, гриби, курка і багато іншого. Це смачно і просто!
Це відмінна швидка закуска, яка підійде до обіду або до пива для великої компанії. Начинка для коржі може бути різною. В даному рецепті це сир, шинка і бринза із зеленню. На свій розсуд ви можете вибрати, наприклад, курку з сиром, м'ясний фарш, гриби, овочі і так далі. Смажаться сирні коржики з начинкою на сковороді на рослинному маслі.
- Кефір - 1 склянок
- Борошно - 2 склянки
- Сир твердий - 1 склянок
- Вечіна - 200 грам
- Сода - 0, 5 чайних ложки
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Цукор - 0, 5 чайних ложки
1. Змішуємо кефір з содою, даємо їм трохи постояти. Краще, якщо кефір буде кімнатної температури або злегка теплий. Додаємо сіль і цукор.
2. Тепер додаємо борошно і замішуємо круте тісто. Ділимо його на шість рівних частин.
3. Натираємо сир на тертці, це буде наша начинка.
4. Точно так само чинимо з шинкою.
5. Я вирішила приготувати коржі з різною начинкою, тому ще змішала бринзу з зеленню.
6. Розкачуємо кожну частину тесту, викладаємо з одного боку начинку.
7. У мене вийшло по дві коржі з кожної начинкою: сир, шинка і бринза із зеленню.
8. Тепер складаємо корж конвертиком, відправляємо її смажитися на сковороду на рослинному маслі.
9. Обсмаживши з обох сторін, викладаємо коржі на блюдо і подаємо до столу.